Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Billigt spejlreflekskamera fra Canon

EOS 1300D giver dig billedkvaliteten af et spejlreflekskamera samt smarte funktioner som <span style="line-height: 1.5;">Wi-Fi og NFC til ganske billige penge</span>.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

EOS 1300D er udstyret med en APS-C CMOS sensor på 18 megapixel samt Canons DIGIC 4+ processor - to teknologier, der tilsammen skal sikrer billeder med såvel imponerende detaljerigdom som perfekte farver.

Kameraet er skabt så det er nemt at bruge for enhver, uanset om man vil lege med dybdeskarphed eller fotograferer nærbilleder, naturbilleder, landskabsbilleder og portrætter.

Uanset situationen hjælper EOS 1300D med at skabe de helt rigtige billeder, og med mere end 80 kompatible Canon EF objektiver samt en række andet tilbehørsudstyr er EOS 1300D et fleksibelt og fremtidssikret DSLR-kamera.

Voks med opgaven
DSLR fotografering kan være noget af en udfordring, hvis man er begynder. Men med EOS 1300D kan selv nybegyndere med det samme tage billeder i imponerende kvalitet. Med funktionen Scene Intelligent Mode vælger kameraet ganske enkelt alle indstillinger selv, men ønsker brugeren indflydelse på billedet, er det blot at dreje på menuhjulet og vælge et af de foruddefinerede programmer, der er skræddersyet til specifikke motivtyper.

Et responsivt aufokuseringssystem gør det nemt at fotografere motiver i bevægelse og action med op til 3 billeder i sekundet, og med en række forskellige kreative filtre er det muligt at give billederne et helt særligt look. F.eks. kan nævnes filtret Fiskeøje, der er ekstrem vidvinkel. Efterhånden som den fotografiske kunnen bliver bedre er det muligt at drage nytte af såvel de halvautomatiske indstillingsmuligheder som fuld manuel kontrol. Her er det eksempelvis muligt selv at vælge egne kreative indstillingsmuligheder såsom blænde, lukkerhastighed eller ISO, der kan indstilles mellem 100 og 6.400 med mulighed for at udvide op til ISO 12,800. Dermed kan man fotografere sine favoritmotiver selv under dårlige lysforhold.

Det samme gør sig gældende med detaljerig og professionelt udseende video, der takket være den store sensor kan optages i fuld HD-kvalitet - naturligvis også med mulighed for at arbejde kreativt med dybdeskarpheden. EOS 1300D giver nemlig præcis samme manuelle kontrol ved optagelse af video som ved optagelse af stillbilleder. Med funktionen Video Snapshot er det endvidere muligt at optage en serie korte videoklip, der automatisk kan sættes sammen til en lille film, der summerer op på dagens oplevelser.

Del, gem og genoplev
EOS 1300D er udstyret med NFC-interface samt en række nye Wi-Fi funktioner, der tilsammen gør det nemmere end nogensinde før at lagre samt dele sine billeder og videoklip uanset, hvor man befinder sig. Med NFC er det enkelt at overføre dem til enhver kompatibel smartphone eller tablet blot ved at lade kameraet berøre denne, lige som det er muligt at fjernstyre kameraet med Canons Camera Connect App. Muligheden for sikker lagring af billeder og videoklip er et must, og det kan ske via det integrerede Wi-Fi interface og en router, der gør det muligt at uploade direkte fra kameraet til en række cloudbaserede tjenester, inklusive Canons egen irista. Her kan skabes online gallerier, der er nemme at dele med venner samt familie, og det er endvidere muligt at forbinde EOS 1300D direkte til en Canon Connect Station CS100 lagerenhed.

Nøglefunktioner EOS 1300D:
• Skyd fotos, der skiller sig ud fra mængden.
• Nem deling af dine oplevelser med hele verdenen.
• Udforsk din kreativitet i billeder og video.
• Fotografér og optag med imponerende detaljerigdom.
• Start din fotografiske rejse med Canon.

Vejledende priser:
Canon EOS 1300D kamerahus: 2.929 kroner
Canon EOS 1300D med 18-55mm IS: 3.759 kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere