Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Print labels med mobilen

Brother gør det billigere og mere elegant end nogensinde at printe labels med din smartphone.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Moderne labelprintere er kommet i smartphone-alderen. De har indbygget trådløst netværk og kan betjenes via en brugervenlig app.

Brothers iPrint&Label app gør det nemt at designe labels og udskrive dem på holdbare selvklæbende tapes, der fås i mange farver og bredder.

iPrint&Label er en videreudvikling af Brothers iPrint&Scan, som i perioder har været en af de mest downloadede kontor-apps i den danske del af Apples App Store.

Den gratis iPrint&Label fås til både iOS og til Android. I begge tilfælde kan man klare sig uden printerdrivere. Man skal blot åbne app’en, der så automatisk finder egnede labelprintere i det trådløse netværk.

Gratis app med mange kreative muligheder

Man kan enten bare skrive løs og trykke print, hvorefter ens tekster vil blive udskrevet et øjeblik senere på en Brother labelprinter i netværket.

Eller man kan bruge en af app’ens mange skabeloner til hurtig fremstilling af f.eks. adresse-labels, labels til ringbind, navneskilte eller asset management.

Der ligger også grafiske labels til skilte i app’en. Man kan vælge dem fra kategorier som fødselsdagsbannere, bygge/anlæg, begivenheder eller forsendelse.

Selvfølgelig kan iPrint&Label også integreres med smartphonens og tablettens øvrige apps og features. Således kan man tage fotos, beskære dem og lægge dem på labels, der så udskrives trådløst på tape.

Vær hurtig og få en billig labelprinter

Frem til den 31. marts 2016 kører Brother et særtilbud på de to alsidige labelprintere, PT-P750WSP og QL-710WSP. Begge fås til 936,25 kroner. Med i prisen følger fire styk taperuller.

Brothers PT-P750WSP anvender langtidsholdbare TZe tapes, der tåler både sollys, kemikalier, slid og ekstreme temperaturer.

PT-P750WSP kræver ingen installation af software, før den kører.

Brother QL-710WSP har mulighed for at tilføje f.eks. logo og stregkoder. Den kan udskrive på udstansede labels eller uendelige baner, på papir- eller plastiklabels.

QL-710WSP er derfor særlig velegnet til at printe adresselabels, fragtlabels og til arkivering.

Både Brother PT-P750WSP og QL-710WSP har trådløst netværk og USB-tilslutning. De kan udskrive fra Windows eller Mac – eller naturligvis fra den gratis iPrint&Label app.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere