Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: HP OfficeJet Pro 8710

Der sker noget på markedet for alt i en-printere, teknologierne forfines, totaløkonomien medregnes i stigende grad, og designet af HP OfficeJet Pro 8710 er med til at minde om, at printere ikke behøver at være store anonyme kasser.

Af Carsten Sørensen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er en ret alsidig alt i en-printer, der kan tilsluttes via Ethernet, USB eller Wi-Fi efter ønske. Der er ligeledes righoldig understøttelse af cloud-print samt print via mobile enheder.

Papirkapaciteten ligger i midten for denne test, der er indbygget arkfødder, og printeren understøtter såvel automatisk dupleks samt print til kant.
Printeren er udstyret med en tochskærm på 2,65" i farver, det er en tydelig skærm med flotte farver, men igen når man har prøvet en større touchskærm to gange i samme test, så gør det en forskel.

Som vanligt med HP mangler der ikke software, drivermuligheder eller apps i form af eksempelvis HP All-in-One Remote. Cloud er som hos de andre printere en selvfølgelighed.

Printkvaliteten er, hvor den skal være, der er ikke meget at sætte på tekstprint, hvor normal kvalitet er meget svær at skelne fra bedste kvalitet. I forbindelse med illustrationer er farverne rigtigt flotte. Has-tighedstesten klarer printeren på 1 minut og 4 sekunder. Printeren peaker lidt højere lydmæssig end testens øvrige deltagere. Standbyforbruget er 1,4 watt og op til midten af tyverne i brug.