Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Spar masser penge - her er ugens bedste køb

Januar-udsalget er over os, og der er masser af penge at spare på gode gadgets. Vi har fundet de bedste tilbud.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Intet tidspunkt er bedre at forsyne sig med nye lækre gadgets end januar, hvor priserne styrtdykker efter julens store forbrugsfest. Sidste års gadgets skal ud af butikshylderne, så nye kan komme ind. Vi er gået på tilbudsjagt og har fundet ugens bedste priser.

Gennemført god smartphone

Er det en ny smartphone du står og mangler, så får du de allernyeste features samt høj hastighed, lækker skærm og godt kamera i Sony Xperia XZ1. Det er ganske enkelt bare en rigtig god smartphone. Den fik derfor en stor anbefaling hos Alt om DATA - læs anmeldelsen af Sony Xperia XZ1 her.

Prisen var 5.499 kroner, da den kom på markedet, men du kan spare næsten to tusind kroner nu - se prisen på Sony Xperia XZ1 her.

Sony Xperia XZ1. Sony Xperia XZ1.

Fantastisk fjernsyn

Skal hjemmebiografen opgraderes med nyt tv, så er det værd at overveje om ikke det skal være en OLED-model. Philips 55POS9002 er en glimrende en af slagsen. Her får du virkelig glæde af det skarpe billede og den ekstremt høje kontrast, denne type tv er i stand til at levere. Det vandt derfor Datatids test af tv'er - læs anmeldelsen af Philips 55POS9002 her.

Tv'et kostede oprindeligt 17.999 kroner, men prisen er faldet flere tusind kroner nu - se prisen på Philips 55POS9002 her.

Philips 55POS9002. Philips 55POS9002.

Biograflyd i stuen

Lyden er ikke fantastisk i sådan et tyndt tv. Det kan en soundbar råde bod på. LG SH6 er skabt til at skabe stor lyd til film og tv-udsendelser. Den aflange højttaler kobles nemt til tv'et og kan styres med den samme fjernbetjening. Den fik en flot anmeldelse hos Datatid - læs anmeldelsen af LG SH6 her.

Du måtte slippe 3.190 kroner for den ved lancering, men den er næsten tusind kroner billigere nu - se prisen på LG SH6 her.

LG SH6. LG SH6.

Knivskarp skærm til pc'en

Arbejder du med stationær computer er en god skærm et must. Med Dell S2718D får du 27 knivskarpe og farvestærke tommer, der gør det til en fornøjelse at opleve underholdning eller arbejde ved skærmen. Den vandt derfor Datatids test af skærme - læs anmeldelsen af Dell S2718D her.

Prisen var 4.258 kroner, da skærmen kom på markedet, men du kan spare den del på den nu - se prisen på Dell S2718D her.

Dell S2718D. Dell S2718D.

God musik til løbeturen

Er dit nytårsfortsæt mere motion, så sørg for at få lækker musik i ørene, når du løber, cykler eller knokler afsted på anden vis. Bose Soundsport er skabt til formålet. Det er trådløse in-ears, der modstår vand og sved og har en ekstra god pasform, så de ikke ryger ud, når det går heftigt for sig. Datatid var godt tilfredse med dem - læs anmeldelsen af Bose Soundsport her.

De kostede oprindeligt 1.499 kroner, da de kom på markedet, men prisen er faldet en del nu - se prisen på Bose Soundsport her.

Bose Soundsport. Bose Soundsport.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere