Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Jabra klar med stemmestyrede in-ears helt uden ledninger

Elite 65t og Elite Active 65t har adgang til Amazon Alexa og integreret one-touch adgang til Siri og Google Now.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Jabra var blandt de første på markedet med helt trådløse, og den danske producent er nu allerede nået til tredje generation i udviklingen. 

De seneste modeller, som netop er præsenteret ved CES-messen i Las Vegas hedder Elite 65t og Elite Active 65t.

De nye ørepropper har særligt fokus på stemmestyringsoplevelsen, på at levere den bedste lydkvalitet ved opkald og musik helt uden ledninger. Produkterne kommer i to udgaver: en til daglig brug på farten og en ’Active’ udgave, der er skabt til træning og sport.

Jabra Elite 65t til de der ønsker den bedste lyd og forbindelse i et true wireless headset til hverdagsbrug. Det er skabt til at sikre en stabil trådløs forbindelse og levere den bedste opkalds- og stemmestyringskvalitet. Den innovative løsning med fire mikrofoner kombineret med et optimeret akustisk kammer muliggør en avanceret støjkomprimering og stemmeforbedring i ethvert form for miljø. Ørepropperne gør det også muligt at personalisere musikken ved hjælp af en musikequaliser, der tilgås via den medfølgende Jabra Sound+ app.

[irp posts="3092791" name="Lorem ipsum dolor sit amet"]

Jabra Elite 65t kombinerer et letvægtsdesign, der giver langvarig komfort med op til 15 timers batterilevetid med etuiet og fem timers lytning på en enkelt opladning, hvilket gør ørepropperne til den perfekte løsning til hverdagsbrug. Elite 65t vil være tilgængeligt i de førende farver Titanium Black og også i Copper Black og Gold Beige. 

Jabra Elite Active 65t er rettet mod de, der ønsker de features, som Elite 65t tilbyder, men som samtidig ønsker at kunne bruge ørepropperne, når de er aktive. Ørepropperne er udviklet til sportsbrug og har et mere sikkert fit grundet en særlig coating, integreret accelerometer til tracking features i Jabra app’en og en IP56 sved, vand- og støvcertificering. Elite Active 65t vil være tilgængeligt i farverne Copper Blue og Copper Red.

Alexa integration

Til de, der foretrækker at bruge stemmekontrol, giver de nye produkter mulighed for stemmestyring op imod alle de største virtuelle assistenter, nu inklusiv Amazon Alexa on-the-go. Jabra er blandt de første til at tilbyde denne mobile feature, der giver forbrugerne adgang til Alexa direkte fra ørepropperne. Med Alexa kan du bede om at få afspillet musik, høre nyheder, tjekke vejret, kontrollere smart home enheder og meget mere. Elite 65t har fire mikrofoners rækkevidde og fantastisk lyd.

[irp posts="3085068" name="Lorem ipsum dolor sit amet"]

Jabra Elite 65t vil være tilgængelig fra midten af januar hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 1.299,99 kroner.

Jabra Elite Active 65t vil være tilgængelig i begyndelsen af april hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 1.299,99 kroner.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere