Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Lad Siri tjekke op på babyen

Arlo Baby-kameraet kan nu bruges med Apple HomeKit, så du blot kan sige "hej Siri, vis mig børneværelset", for at se hvordan babyen har det .

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Enhver forælder med en iOS-enhed vil kunne bruge størstedelen af Arlo Babys funktioner til at se, høre og sågar tale til din baby via Apple Home-appen, der kan hentes gratis fra Apple App Store. 

"Ved at gøre Arlo Baby kompatibel med HomeKit, har vi gjort det endnu mere bekvemt for forældre at holde et vågent øje, mens baby sover – uanset om du bruger stemmestyring via Siri eller en kombination af Apple TV og Arlo-appen. Vi er glade for partnerskabet med Apple, og vi arbejder fortsat på at udvide vores udvalg af produkter, der understøtter HomeKit.” fortæller Pål Vatneberg, Country Manager for NETGEAR i Norden. 

Uddrag af Arlo Baby-funktioner, der kan bruges via Apple Home-appen:

• Livestreaming af video og lyd fra Arlo Baby-kameraet på børneværelset via en iPad, iPhone eller Apple TV (4. generation)

• Tovejs lyd til at lytte og tale eller synge beroligende til baby

• Hurtigt overblik over de seneste billeder taget af Arlo Baby, da kameraet sidst blev aktiveret

• Stemmestyring – bed f.eks. Siri om at vise dig livebilledet fra kameraet

Arlo Baby Smart HD Monitoring Camera kombinerer 1080p Full HD-video, automatisk aktivering ved registrering af bevægelse eller lyd, avanceret nattesyn, tovejslyd, sensorer til måling af luftkvaliteten, en afspiller til musik og lydklip og en natlampe der kan dæmpes, alt sammen i et nuttet, børnevenligt design.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere