Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Billig 4K-projektor fra BenQ

BenQ TK800 er en budgetvenlig DLP-projektor til dagligstuen og andre lyse omgivelser med ægte 4K-opløsning, projektoroptimeret HDR og nøjagtig farvegengivelse. Der er endda også særlige billedtilstande optimeret til fodbold og andre sportsudsendelser.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

2018 er året hvor VM i fodbold for første gang vises i 4K. Med TK800’s Football Mode kan du nyde enhver dribling og detalje på grønsværen med fremragende farvegengivelse, imponerende kontrast og flydende håndtering af bevægelser. Takket være en revolutionerende 0,47" DMD-chip og et 4K-optimeret optisk system producerer BenQ TK800 ultraskarpe billeder i en opløsning på 4K UHD med 8,3 millioner unikke pixel. HDR 10-understøttelse og 92 % dækning af Rec.709-farverområdet sikrer en fantastisk farvegengivelse, der er tro mod kildematerialet.

Hvor der er væg, må der spilles

Med TK800 behøver du hverken bekymre dig om mørklægning eller montering. Projektoren har en lysstyrke på 3000 ANSI-lumen samt kort projektionslængde og 1,2x zoom, så den kan tilpasses dine omgivelser. Takket være automatisk Keystone-korrektion kan du stadig få et perfekt, rektangulært billede selv om projektoren ikke står vinkelret mod projektionsfladen.

BenQ TK800 vil kunne købes i Danmark fra slutningen af marts til en vejledende pris på 10.499 kroner.

BenQ TK800 byder på disse specifikationer:

• Ægte 4K UHD-opløsning med 8,3 mio. unikke pixel
• Høj billedkvalitet der varer ved takket være DLP-teknologi uden farvefortoning og op til 10.000 timer* mellem udskiftninger af lampen
• Projektoroptimeret HDR-funktionalitet med understøttelse af HDR 10-materiale
• Nøjagtig farvegengivelse med 92 % dækning af Rec. 709-farveområdet
• Prædefinerede Football- og Sport-billedtilstande med naturtro og kontrastrig farvegengivelse samt ekstra flydende håndtering af hurtige bevægelser
• Imponerende billeder, selv i lyse omgivelser, med en lysstyrke på hele 3000 ANSI-lumen og et kontrastforhold på 10.000 (Full On Full Off)
• Kort projektionsafstand (100” på 3,25 meters afstand), samt 1,2x zoom og automatisk lodret Keystone-korrektion til større fleksibilitet
• Integreret højttaler på 5 W med CinemaMaster Audio+ 2 og optimering af lyden efter den valgte billedtilstand
• Diskret og stilrent design – TK800 dominerer ikke stuen, men lader de fremragende billeder tale for sig selv
• Tilslutninger: 1x HDMI 2.0 (HDCP 2.2), 1x HDMI 1.4a (HDCP 1.4), VGA, 3,5-mm lyd ind/ud, 12-V trigger, USB-A
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere