Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Billig 4K-projektor fra BenQ

BenQ TK800 er en budgetvenlig DLP-projektor til dagligstuen og andre lyse omgivelser med ægte 4K-opløsning, projektoroptimeret HDR og nøjagtig farvegengivelse. Der er endda også særlige billedtilstande optimeret til fodbold og andre sportsudsendelser.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

2018 er året hvor VM i fodbold for første gang vises i 4K. Med TK800’s Football Mode kan du nyde enhver dribling og detalje på grønsværen med fremragende farvegengivelse, imponerende kontrast og flydende håndtering af bevægelser. Takket være en revolutionerende 0,47" DMD-chip og et 4K-optimeret optisk system producerer BenQ TK800 ultraskarpe billeder i en opløsning på 4K UHD med 8,3 millioner unikke pixel. HDR 10-understøttelse og 92 % dækning af Rec.709-farverområdet sikrer en fantastisk farvegengivelse, der er tro mod kildematerialet.

Hvor der er væg, må der spilles

Med TK800 behøver du hverken bekymre dig om mørklægning eller montering. Projektoren har en lysstyrke på 3000 ANSI-lumen samt kort projektionslængde og 1,2x zoom, så den kan tilpasses dine omgivelser. Takket være automatisk Keystone-korrektion kan du stadig få et perfekt, rektangulært billede selv om projektoren ikke står vinkelret mod projektionsfladen.

BenQ TK800 vil kunne købes i Danmark fra slutningen af marts til en vejledende pris på 10.499 kroner.

BenQ TK800 byder på disse specifikationer:

• Ægte 4K UHD-opløsning med 8,3 mio. unikke pixel
• Høj billedkvalitet der varer ved takket være DLP-teknologi uden farvefortoning og op til 10.000 timer* mellem udskiftninger af lampen
• Projektoroptimeret HDR-funktionalitet med understøttelse af HDR 10-materiale
• Nøjagtig farvegengivelse med 92 % dækning af Rec. 709-farveområdet
• Prædefinerede Football- og Sport-billedtilstande med naturtro og kontrastrig farvegengivelse samt ekstra flydende håndtering af hurtige bevægelser
• Imponerende billeder, selv i lyse omgivelser, med en lysstyrke på hele 3000 ANSI-lumen og et kontrastforhold på 10.000 (Full On Full Off)
• Kort projektionsafstand (100” på 3,25 meters afstand), samt 1,2x zoom og automatisk lodret Keystone-korrektion til større fleksibilitet
• Integreret højttaler på 5 W med CinemaMaster Audio+ 2 og optimering af lyden efter den valgte billedtilstand
• Diskret og stilrent design – TK800 dominerer ikke stuen, men lader de fremragende billeder tale for sig selv
• Tilslutninger: 1x HDMI 2.0 (HDCP 2.2), 1x HDMI 1.4a (HDCP 1.4), VGA, 3,5-mm lyd ind/ud, 12-V trigger, USB-A
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere