Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nyt Alt om DATA: Retrogaming i Windows 10

Stor guide til hvordan du giver fornyet liv til dine gamle gaming-klassikere i Windows 10, læs testen af 7 fede grafikkort der ikke lænser din pung samt masser af andre guides, nyheder, test og artikler om den nyeste teknologi.

Af Mette Eklund Andersen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I det nye nummer af Alt om DATA nr. 05 2018 kan du dykke ned i vores store guides til at genoplive klassikere som Tomb Raider, Commander Keen og mange flere på din nye velpolerede Windows 10 pc.

Billige grafikkort

Der findes stadig masser af mennesker, der selv samler deres computer, udskifter dele og går op i, hvad der er inden i deres uundværlige pc. Flere læsere har efterspurgt billige grafikkort, og i det nye nummer kan du læse vores gruppetest af syv grafikkort til overkommelige priser.

Sundhed og teknologi

Vi starter også en ny temaserie op omkring teknologi og sundhed. Forskning viser for eksempel, at medicinsk behandling snart vil kunne testes på digitale forsøgspatienter. Vi ser også på, hvilke 3D-printede organer, vi snart kan forvente samt andre medicinske gadgets

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 05/2018, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere