Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Guide: Find den bedste musikstreamingtjeneste

Skal det være Spotify, Apple Music, Tidal eller en af andre tjenester, du skal oprette abonnement hos, for at streame musik? Der forskel både i musikudvalget, lydkvaliteten og længden af den gratis prøveperiode. Se hvad de hver især tilbyder her ...

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Musikstreaming er en genial opfindelse. Med et par klik på computeren eller mobilen har du adgang til millionvis af musiknumre. 

De fleste har efterhånden overgivet sig til fænomenet, så spørgsmålet er ikke så meget om du skal vælge musikstreaming, men i stedet hvilken tjeneste du skal vælge.

Spotify er den mest populære, men de andre har hver især deres særlige fordele som kan lokke. Eksempelvis byder både Tidal og Deezer på markant højere lydkvalitet (hvis du altså vil betale ekstra for det), mens Apple til gengæld giver en længere gratis prøveperiode. Udvalget af musiknumre svinger også. Alle tjenesterne har langt det meste af det man typisk vil lede efter, men efterhånden som man dykker ned i udvalget vil man opdage, at der noget som den ene har, som den anden ikke har og omvendt. Selvom Tidal skilter med flest numre, er det faktisk vores erfaring, at man oftere finder det man søger på Spotify og Apple Music.

Prøv dem gratis

Platformen, funktionerne og mulighederne for deling betyder dog også en del for oplevelsen. Derfor er det værd at gøre brug af de gratis prøveperioder for at se, hvilken tjeneste du bedst kan lide at bruge.

Samlino har lavet denne fine oversigt over, hvad musikstreamingtjenesterne hver især har at byde på:

Overblik over musikstreamingtjenester.

Få musikstreaming med i mobilabonnementet

Inden du springer ud over bruger penge på en streamingtjeneste er det værd at tjekke om du kan få musikstreaming med i dit mobilabonnement. Det kan du ofte spare en del penge på. Se her, hvor du får musikstreaming billigst som en del af mobilabonnementet: Pristjek: Her er det billigst at få musikstreaming med i mobilabonnementet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere