Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Trådløse high-end-hørebøffer med støjreduktion

Satellite er de første trådløse høretelefoner på markedet med indbygget forstærker samt to dedikerede støjreducerende drivere - én dedikeret til støjreducering og én til lyden. Det gør det muligt for Satellite at levere kompromisløs hi-fi-lyd med noise cancelling uden kabel.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Takket være en indbygget forstærker med to separate drivere leverer Satellite hi-fi- lyd, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Kombinationen af Satellites proprietære forstærker og en omhyggeligt fintunet 44mm dynamisk driver med høj respons skal sikrer, at alle detaljer i musikken fremstår kraftige og klare.

Traditionelle lydisolerende høretelefoner er udstyret med ét sæt drivere til både lyd og støjreducering, og det går nogle gange ud over lydkvaliteten. Satellite benytter dedikerede drivere til støjreducering, så lyddriverne og forstærker kan yde deres optimale.

Satellite kan både bruges med forstærkeren slået til, for at opleve høretelefonernes fulde potentiale, men de fungerer også som passive høretelefoner, hvis man ønsker at spare på strømmen. 

Nemme at tage med

Høretelefonerne er kompakte og kan foldes sammen, så de nemt kan være i det medfølgende etui - og på den måde opbevares sikkert, når man har dem med sig.

Bluetooth 4.1 og Apt-X sikrer trådløs tilslutning med mindst muligt tab i lydkvalitet. Der medfølger også et tre meter langt lydkabel, så man også kan bruge Satellite til analog musikafspilning.

Satellite kan levere op til 24 timers trådløs afspilning uden forstærker og op til 8 timer med forstærker og aktiv støjreducering slået til.

Blue Satellite kan købes hos udvalgte forhandlere som CDON, POWER og Elgiganten fra næste måned til en vejledende pris på 3.390 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere