Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

LG klar med ny topmobil

G7 ThinQ byder på "iPhone-skærm" med enorm lysstyrke samt surround-lyd og store processorkræfter.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

LG har ikke været så synlige på det danske mobilmarked de seneste par år. Koreanerne fortsætter dog ufortrødent med at sende smartphones på markedet.

Den næste i rækken er G7 ThinQ, producentens nye topmobil, som netop er præsenteret. 

"iPhone X-skærm"

G7 springer med på vognen, når det gælder fuldskærms-designet, som vi blandt andet kender fra iPhone X. Hertil følger således også det uundgåelige bump i toppen, hvor selfiekameraet sidder.

Skærmen måler 6,1" og er af LCD-typen. Den har en imponerende lysstyrke på 1000 nits. Det betyder, at du bør være i stand til at tyde billedet, selv i sollys. Opløsningen er 3120 x 1440 pixels, og skærmen understøtter HDR.

Ansigtgenkendelse får du også og ligeledes fingeraftrykslæser, og designet er desuden vand- og støvtæt, med IP68 certificering.

Surround i højttalerne

Traditionen tro er der gjort en del ud af lyden. G7 understøtter DTS:X 3D Surround Sound, som kan efterligne 7.1 surround, og den har indbygget Hi-Fi Quad DAC, så du får lækker lyd i hørebøfferne. 

Når det kommer til kameraet, er der ikke sket det store siden de foregående modeller. Der er tale om et dual kamera, hvor et standard 16 MP kamera med F1.6 blænde kombineres med et 16 MP ultravidvinkel-kamera med F1.9 blænde. På fronten er der 8 MP kamera vidvinkel kamera.

Nyeste Snapdragon

Kræfterne leveres af den nyeste mobilprocessor fra Qualcomm, Snapdragon 845. Som vi har set fra Sonys seneste topmobil, Xperia XZ2, der anvender samme chip, så er den i stand til at leverer virkelig god ydelse. Der er 4GB ram i standardudgaven, men G7 kommer også i en +udgave, der har 6GB ram og øger lagerpladsen fra 64 GB til 128 GB.

Med en kapacitet på 3000 mAh er batteriet ikke ligefrem imponerende, men der er Quick Charge 3.0 så du kan oplade mobilen hurtigt. G7 understøtter også trådløs opladning.

Styresystemet er Android 8.0 Oreo kombineret med LGs nye AI Pack 2.0. 

G7 ThinQ får i farverne New Platinum Gray, New Aurora Black, New Moroccan Blue og Raspberry Rose. Men hvornår den kommer på markedet, og hvad den kommer til at koste ved vi endnu ikke. Om den overhovedet kommer ud i Danmark officielt, er dog også temmelig usikkert, set i lyset af de seneste lanceringer. 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere