Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Marc Jacobs lancerer smart-ure i Danmark

Traditionelle designermærker vil også have en bid af markedet for rendyrkede smart-ure.

Af Mette Eklund Andersen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Tilsyneladende går det stadig fremad med salget af wearables og herunder smart-ure. Mens traditionelle tech-mærker som Samsung, Apple, Polar og andre længe har sendt smart-ure på gaden, så har de fleste af de traditionelle ur- og designermærker mest holdt sig til at lave såkaldte hybrid-ure, hvor man kombinerer det klassiske ur og urskive med enkle smarte mobilfunktioner.

Det gælder dog ikke for Marc Jacobs, der nu lancerer deres første samling af rendyrkede smart-ure med trykfølsom skærm. De nye Marc Jacobs Touchscreen Smartwatch er lette og er kompatible med både Android og iOS. Uret benytter Googles smartwatch platform og Qualcomm Snapdragon Wear 2100-platform.

De nye ure giver mulighed for, at du selv kan vælge ur-skive-designet samt få alle de velkendte smart-ur-funktioner såsom at få beskeder om alle din opkald, sms’er og andre notifikationer direkte på dit ur. Du kan styre musikken fra din mobil, holde øje med dine daglige aktiviteter og f.eks. se hvor langt du har gået, tale med Google Assistent og meget mere. En trådløs oplader sørger for nem opladning.

Den nye veldesignede ur-serie kommer i første omgang i fire designs: En variant med en urkasse i guld-farvet med hvid silikone-rem, en version i rose-gold med grå silikone-rem, et sort etui med en sort silikone-rem samt en sort model med ”sten”. De danske priser ligger på 2495 kroner for de tre første modeller og 2995 kroner for modellen med simili-sten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere