Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

IKEA laver smarte højttalere til Sonos-systemet

Samarbejdet mellem Sonos og IKEA kommer til at munde ud i et udvalg af højttalere til IKEA's Home Smart-kollektion, der vil bære navnet 'SYMFONISK'. De nye fælleshøjttalere bliver en integreret del af Sonos' multirum lydsystem til hjemmet.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Matchet mellem Sonos og IKEA er oplagt. Begge virksomheder har i mange år arbejdet for at gøre henholdsvis god lyd og godt design tilgængelig for mange private hjem. Derfor er de første prototyper af samarbejdet, der bliver vist under Democratic Design Days, kun begyndelsen af et langvarigt samarbejde, som vil munde ud i en serie af lydprodukter skabt af Sonos og IKEA.

»Tanken er at illustrere, hvor vi er på vej hen - samtidig er det alt for tidligt at vide, hvor vi ender henne. Det kommer selvfølgelig til at være højttalere med fantastisk lyd, der kan forbindes med Sonos' multirum lydsystem via WiFi - samtidig med, at de bliver smukt integrerede i IKEA's sortiment«, siger Tad Toulis VP for Experience & Design hos Sonos.

Undgå kabelrod

Et af målene for samarbejdet er at sprede fantastisk lyd i mange hjem og samtidig minimere kabelrod og derved skabe plads til beboerne og en mere harmonisk atmosfære.

»Vi lærer virkelig meget af hinanden, og vi er utrolig glade for den retning samarbejdet bevæger sig i. Det er helt klart noget som ingen af os kunne have skabt alene, så samarbejdet kommer til at komplementere begge mærker glimrende«, forklarer Tad Toulis.

De første produkter i 'SYMFONISK'-serien vil være tilgængelige i 2019.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere