Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få fodboldkampen op i kæmpeformat

Selvom fladskærms-tv'er bliver større og større, så er der stadig noget magisk over at sidde i et mørklagt lokale og se film, sport og tv i de kæmpeformater, en projektor kan præstere. Epson EH-TW650 er en glimrende projektor til en yderst rimelig pris .

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Epsons særdeles prisvenlige og alsidige projektor kan give dig et billede helt op til 300 tommer (og naturligvis mindre), og den overraskede og begejstrede os rent faktisk så meget med sin alsidighed og billedkvalitet, at vi i sidste ende kunne komme med denne flotte bedømmelse af Epson EH-TW650 i vores test-oplevelse: ”Den er kompakt og brugervenlig og leverer et flot lysstærkt billede. Vi kunne godt have brugt en fysisk lydudgang, men Epson kompenserer på fornem vis med indbygget Wi-Fi, der åbner for en masse fine muligheder. Imponerende meget projektor for pengene.

4,5 stjerner, Anbefaler

Læs testen af Epson EH-TW650 her.

Se hvilke produkter, der også får VM Awards her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere