Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny Lenovo-laptop holder 25 timer på en opladning

Yoga C630 WOS er en slank og let Windows-bærbar forsynet med 4G-forbindelse og en Snapdragon-processor, som sikrer op til 25 timers batterilevetid.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Er mobilitet og batterilevetid afgørende for dit valg af bærbar, så bliver det svært at komme udenom Lenovos nye bud på en ultrabærbar pc. Yoga C630 WOS kombinerer fordele ved en bærbar computer og en mobiltelefon. Med en vægt på kun 1.2 kilo er den let at tage med, men giver dig en Full HD touchskærm på 13,3". Samtidig er der plads til simkort, så du kan gå på nettet overalt via det mobile 4G-netværk.

Mobilprocessor giver lang batterilevetid

Computeren kører Windows 10S, men er forsynet med en Qualcomm Snapdragon-processor. En type man ellers typisk finder i smartphones. Den anvendte Snapdragon 850 skal dog være i stand til at levere ydeevne helt på højde med en almindelig bærbar, og så skal den samtidig kunne sikre en batterilevetid på hele 25 timers videoafspilning, inden computeren skal en tur i opladeren.

Ligesom en smartphone modtager computeren emails, notifikationer og lignende, selv når den er i dvale.

Den er udstyret med kraftfulde stereohøjttalere samt to USB C-porte, og der er mulighed for at tilkøbe en pen, så du kan skrive og tegne direkte på skærmen. 

Yoga C630 WOS er tilgængelig fra november til priser fra 999 euro (7.500 kroner). 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere