Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nikon sætter kulør på dine feriefotos

Med Coolpix W150 har Nikon skabt et kamera, der er nemt at bruge for selv de mindste og klarer alt fra dykkerturen til skiferien.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er bare ikke altid, det giver mening at slæbe rundt på sit hundedyre spejlreflekskamera, selvom billedkvaliteten selvfølgelig er overlegen.

På ferien har man ofte brug for noget mere kompakt, der er i stand til at tåle lidt af hvert.

Coolpix W150 er skabt til at tage med sig overalt. Kameraet er vandtæt ned til 10 meters dybde, stødsikkert op til 1,8 meters højde og kan klare både frost og støv.

I kameraet sidder en CMOS-sensor og et Nikkor-præcisionsobjektiv med 3x optisk zoom.

En dedikeret videoknap gør det nemt at skifte direkte til videooptagelse i fuld HD og med stereolyd.

Speciel børnemenu

Det er muligt at tilføre sine fotos en række billedeffekter, der er indbygget i kameraet.

Der er også en interaktiv menu, Forandring, som er skabt specielt for børn. Når den er aktiveret, kan brugeren vedhæfte talebeskeder til fotos, skabe sjove velkomstskærme, animere diasshow og meget mere.

Kameraet har også det velfungerende SnapBridge-system, som gør det nemt at sende de bedste optagelser til mobilen eller fjernbetjene kameraet fra denne.

Som tilbehør fås blandt andet en vandtæt flyderem, som er nem at få øje på og beskytter kameraet.

Nikon Coolpix W150 koster 1.299 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere