Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: BenQ XL2546: Rendyrket gamingskærm

Er du til gaming, får du det ikke meget bedre end med denne BenQ-skærm.

Af Peter Hyldahl, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Størrelsen er kun 25”, opløsningen kun full HD, og alligevel er prisen på niveau med de øvrige dyre skærme i denne kategori. Læg dertil, at denne BenQ XL2546 ser noget aparte ud med sine ”flapper” i siderne. Men der er mening med galskaben. Skærmen er udelukkende lavet med gaming som formål, og derfor udviklet i samarbejde med e-sportsatleter.

Ultimativ gamingskærm

Således er den fremragende til det, som den er bygget til – men også kun det. Gaming på 25”-skærm med full HD er fint, da det er den opløsning mange spil er programmeret til. Du kan forudindstille skærmen til forskellige gamingformål. Displayet står ekstremt roligt. Så er du ude efter det ultimative til gaming, skal den her med ind på din top-tre-liste.

Som allroundskærm er dens brugsområde alt for smalt. Det er rigtig mange penge at spendere på en skærm, hvis du også skal bruge den til alt muligt andet end gaming – lidt som at købe en Ferrari til at pendle fra forstaden til jobbet og tilbage igen.