Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Til kamp mod Google – Microsoft vil belønne brugere af Bing

Google er uden sammenligning den mest brugte søgemaskine på nettet. Men nu har Microsoft en plan for at lokke brugerne over på deres platform – de vil give belønningspoint, når virksomheder søger med Bing.

Af Lars Bennetzen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det kan være svært at ændre på folks vaner, og Google sidder tungt på internettets søgninger. Men nu forsøger Microsoft at lokke især virksomheder til at anvende Microsofts søgemaskine Bing, når ansatte skal finde informationer på nettet.

I øjeblikket arbejder Microsoft på en funktion, som vil give brugere mulighed for at optjene Microsoft Rewards Points, når de søger på nettet – hvis de altså samtidig har en Office 365-virksomhedskonto eller en studenterkonto.

Point for at søge

Hele programmet er koblet til virksomhedens Microsoft-konto, og når brugerne så bruger Bing-søgemaskinen til at finde informationer med – med Microsoft Edge-browseren naturligvis – så optjener de point. De point kan så senere bruges til at købe ind for i Microsoft Store på pc’en eller på en Xbox.

Det vil også blive muligt at samle point sammen og bruge dem til gavekort, biografture, donationer til velgørende organisationer og så videre.

Microsoft har endnu ikke oplyst noget præcist om, hvornår denne funktion bliver lanceret, men den er i selskabets roadmap for maj 2021. Microsoft oplyser heller ikke om det også er muligt at optjene point, når Bing bruges til interne søgninger, eller om det er muligt at overføre point til brugernes personlige konti, eller om de vil tilhøre virksomhederne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere