Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Windows 11 kan køre Android-apps

Det er muligt hente Android-apps og køre dem på lige fod med andre programmer i Windows 11.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Udvalget af apps til Windows bliver betydeligt større med Windows 11. Udover traditionelle Windows-apps åbner den nye Microsoft Store op for at udviklere kan implementere deres egen app-butik inde i butikken.

På lige fod med andre programmer

Det vil blandt andet blive tilfældet for Amazon, som bringer deres app-butik til Windows 11. Her vil det blive muligt at hente Android-apps. De vil kunne køres direkte i Windows 11, fastgøres på værktøjslinjen og i det hele taget fungere på lige fod med Windows-programmer. Det er Intels Bridge-teknologi, der gør dette muligt.

Tiltaget er et åbenlyst modtræk til Apples nye Macs med M1-processor, som er i stand til at køre iOS apps.

Læs mere om det nye Windows 11 her:

https://www.altomdata.dk/her-er-windows-11-nyt-look-og-et-boost-til-hybridarbejde-og-gaming/

https://www.altomdata.dk/windows-11-er-gratis/

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere