Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ledningerne kan nå 5 gange rundt om Månen: Kablede headsets sælger stadig stort hos Poly

Selvom der kommer masser af nye teknologier på markedet og især video hitter for tiden, er mere “klassiske” headsets stadig populære. Poly har i år både nået 30 millioner solgte IP-telefoner, men nu også 30 millioner headsets med ledninger.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I 1961 sagde Neil Armstrong sine berømte ”Et lille skridt for mennesket, et kæmpe spring for menneskeheden” gennem et Poly-headset, da han trådte ned på månen under Apollo 11-missionen.

Denne sommer, hvor Poly fejrer 60 år, har de opnået endnu en milepæl med 30 millioner solgte Blackwire-headset.

Fra rumrejser til Zoom-møder

Blackwire-linjen blev Introduceret i 2009 og skiftede fra at være et lille segment af udvalget til det mest solgte headset med ledning, der fortsat er en favorit blandt kunderne. Blackwire's enorme salg viser, at PC-tilsluttede bærbare headset efterspørges i stor stil af de mange organisationer, der går over til cloud og skal understøtte hybridarbejde for deres ansatte.

Poly er altid gået forrest på markedet siden virksomheden i sine tidlige dage leverede headsets til luft- og rumfart – til den nuværende æra med “unified communications”, Zoom- og Teams-møder, aktiv støjreduktion og ‘acoustic fence’-teknologi for at blokere distraherende baggrundsstøj.

Poly blev anerkendt af Frost & Sullivan med 2021 Global Product Leadership Award for Blackwire 8225-headsettet med henvisning til uovertruffen lydkvalitet og for at fremme innovation, der imødekommer markedets behov.

30 millioner er et stort antal. Hvis alle disse headsets med to meter kabel for hvert headset blev lagt i forlængelse af hinanden, ville det svare til 60.000 km, hvilket er nok til at nå rundt om månen fem gange.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere