Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Kunstig intelligens kan skabe konkret værdi for virksomheden

Virksomheden WaveAcces tilbyder AI-løsninger, der kan lette det arbejdet i store datatunge og tidskrævende processor. Det kan spare mange manuelle ressourcer og ses på bundlinjen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Kunstig intelligens kan ofte virke som et lidt flyvsk begreb, der er svært helt at finde ud af hvad man skal bruge til. WaveAccess gør det imidlertid meget håndgribeligt. I den nye service, ValueAI, er kunstig intelligens et værktøj, som skal give helt konkret værdig for kunden.

Effektiviserer datatunge processer

I store virksomheden kan der eksempelvis ligge mange mandetimer i at få sorteret eller kategoriseret mails efter indhold, kompleksitet eller andet. Det er et arbejde som kunstig intelligens kan overtage.

En AI-løsning kan også anvendes til at analysere webdata for at optimere salg, trafik eller hjemmesidestruktur, eller bruges til at forudsige sandsynligheden for at lukke konkrete aftaler ud fra foreliggende præmisser og meget andet.

Kan give store besparelser

ValueAI skræddersyer en løsning. Det koster få tusind kroner at teste om har den rette effekt, og hvis det konstateres at det er tilfældet, går man videre med at implementere den i stor skala. En implementering tager et par uger, og indbefatter også automatiserede rapporter.

Ifølge ValueAI skal effektiviteten være til at føle på. Da løsningen kan sørge for at en opgave altid lander direkte hos den ansvarlige, uden ressourcekrævende mellemled, og da den samtidig kan reducere menneskelige fejl, gøre behandlingstiden mange gange hurtigere og generelt reducere manuelt arbejde, ikke mindst hos dyre specialister, skal resultaterne hurtigt kunne ses på bundlinjen.

Listen af eksisterende kunder tæller blandt andet Microsoft. Megafon, Fujitsu, Daimler og mange andre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere