Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

iPhone 13 præsenteres på tirsdag

Så er der dato på årets iPhone-event. D. 14. september får vi lov at se, hvad Apple har fundet på i den næste udgave af deres populære smartphone.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

D. 14. september bliver dagen, hvor du kan tune ind på din iPad, dit Apple TV eller hvilken som helst internet-browser og følge med direkte, når Apple præsenterer årets nye iPhone(s) fra hovedsædet i San Francisco. Ligesom sidste år bliver der tale om et online-event, hvor alle er inviteret. Eventet har, meget passende, har fået titilen "California Streaming".

Mindre forbedringer

Om det faktisk er iPhone, der er på programmet, ved vi reelt ikke, for det siger invitationen ikke noget om, men i og med at Apple rigtig år i træk har præsenteret nye mobiler i starten af september, kan der næppe være megen tvivl om, at det er er som er punkt 1 på programmet. Dertil er der også en vis sandsynlighed for at vi får lov at se produkter som et nyt Apple Watch (Series 7), nye AirPods og en iPad mini 6. Det lyder rygterne i hvert fald på.

Der vil næppe være tale om de helt store opdateringer på iPhone. Det forventes at Apple holder fast i det kantede design de introducerede med iPhone 12-serien sidste år, dog vil "notchen" på skærmen formentlig blive mindre. Det mener i hvert fald Blombergs Mark Gurman, som har talt med insider-kilder. Gurman hævder ligeledes at skærmen vil få hurtig 120 Hz opdateringshastighed, hvilket vil give god mening, da de fleste Android-konkurrenter tilbyder det samme.

Som altid vil mobilen komme med en ny processor, ligesom kameraet vil blive forbedret med ny teknologi. I denne omgang forlyder det sig at det vil blive muligt at fjerne genskin fra billeder, lave bokeh-effekter i videoer m.m.

Om alt dette - eller bare noget af det - holder stik, finder vi ud af på næste tirsdag, kl 19 dansk tid. Du kan følge eventet på apple.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere