Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Logitech Zone Wired: Headset til Teams-møder

Logitech Zone Wired er et glimrende kontorheadset, især til dem, der bruger halvdelen af dagen på Teams-møder.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

De fleste har formentlig stiftet bekendtskab med videosamtale-tjenesten Teams i forbindelse med coronanedlukningerne. Men selvom nedlukninger forhåbentlig er fortid, er videosamtaler sandsynligvis fremtiden for forretningsmøder. Derfor ser vi en bølge af produkter optimeret til netop dette formål.

Knap til Teams

Logitech Zone Wired har en dedikeret knap til Teams, som åbner programmet, besvarer opkald eller aktiverer aflytning af beskeder i tjenesten. Knappen sidder på ledningen af det kablede headset og gør sig næsten umulig at overse med sit hidsige lilla lys. Over den sidder en knap, som muter mikrofonen – en rigtig praktisk egenskab, når du sidder i stormøder eller konferencer, hvor lyden ikke skal være på hele tiden (samme resultat opnås ved at dreje mikrofonen op). Nederst sidder en knap til play og pause af musik.

Der er tale om et velsiddende on-ear headset, forsynet med USB-C-stik i enden og med en USB-A-adapter i pakken, så det kan kobles i enhver computer. Mikrofonen gengiver din stemme flot, og lyden i headsettet er så god, at sættet fint kan tjene til musiklytning, når du har en lille pause i dagens videomøder.

Samlet vurdering: 4/6 stjerner

Pris: 999 kroner