Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Gratis Adobe-plugin giver bedre PDF-værktøjer i Chrome-browseren

Adobe er klar med en spritny Acrobat-udvidelse til Google Chrome og Microsoft Edge, som tager brugeroplevelsen med PDF-værktøjer i de to browsere til nye højder.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Med udvidelsen følger nye PDF-værktøjer, som åbner op for brugervenlige måder at arbejde med digitale dokumenter – direkte i browseren.

Det er blandt andet muligt at:

- Give feedback i PDF-dokumenter ved at tilføje kommentarer, highlights eller tegninger
- Udfylde formularfelter og e-signere dokumenter i browseren
- Downloade og dele PDF-filer uden at sende vedhæftede filer

Alt sker i browseren

Alle disse funktioner og mange flere kan nu tilgås direkte i browseren via et drop down vindue. Det er altså slut med at skulle åbne et nyt program eller søge efter en web-app til PDF-redigering.

Med Acrobat-opdateringen kan PDF-håndtering og redigering nu ske direkte i browseren, og opdateringen er ganske gratis. Udvidelsen er allerede lanceret til Google Chrome, og vil inden længe være tilgængelig på Microsoft Edge.

Du kan downloade udvidelsen til din Chrome-browser her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere