Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Canon klar med et stationært kamera, som tager billeder af din hverdag

Canon PowerShot PX er et brugervenligt kamera, som automatisk kan tage højkvalitets-billeder og optage video i 60p Full HD.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Når man vil bevare livets dyrebare øjeblikke og selv være med i billedet, er PowerShot PX det ideelle kamera – det følger alle handlinger og tager billeder på en smart måde for at fange naturlige udtryk og reaktioner.

Når det bærbare PowerShot PX er tændt, kan det placeres hvor som helst i hjemmet for at tage spontane billeder af hverdagen. Og aktiverer man den indbyggede stemmestyring, får man fuldstændig håndfri kontrol til at tage stillbilleder og dynamiske videoer.

PowerShot PX har et enkelt og bærbart design, USB-C-opladning og indbygget Wi-Fi – til at oprette forbindelse til mobile enheder. Intelligente ansigtsgenkendelsesfunktioner søger automatisk efter motiver, så man kan være sikker på ikke at gå glip af et øjeblik.

Brændviddeområde på 19-57mm og fleksible pan-og-tilt-zoomobjektiv giver en bred synsvinkel på 340˚ vandret og 110˚ lodret, så man kan følge med i alt det, der sker foran kameraet.

Sæt pris på hverdagen

Se tilbage på minderne i et digital fotoalbum med iOS- og Android-appen, og få anbefalinger af det smarte kamera om, hvilke billeder der er værd at gemme. De dyrebare fotos og videoer gemmes derefter på et hukommelseskort, som nemt kan overføres til en computer.

Betjen kameraet manuelt via appen for at komponere det perfekte skud, og tag billeder på afstand – uden behov for at indstille kameraet. Familier kan endda tilpasse automatiske optagelsesindstillinger, vinkle objektivet til at tage billeder i deres foretrukne stil og vælge velkendte ansigter fra appen, som skal prioriteres. Når man bruger PowerShot PX sammen med PC Webcam Utility-appen, kan det også bruges som webcam.

Canon PowerShot PX kommer på markedet i december med en vejledende pris på 3.799 kroner.

PowerShot PX – Vigtigste egenskaber:
• Automatisk optagelse af stillbilleder og video
• Panorerings-og-tilt-zoomobjektiv med et zoomområde på 19-57mm (fullframe-ækvivalent) og som kan panoreres 340˚ og vippes 110˚
• Genkendelsesteknologi, der kan prioritere bestemte ansigter
• Manuel kontrol og håndtering af billeder via Connect-app for Mini PTZ Cam
• Wi-Fi og Bluetooth® gør det enkelt at oprette forbindelse til smartphones og tablets[3]




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere