Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Philips Fidelio L3: Ægte hi-fi på farten

Vi er vant til at gå lidt på kompromis med materialekvalitet og komfort, når vi køber rejsevenlige hovedtelefoner, men i Fidelio L3 er der ikke skåret nogen hjørner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Her står den på aluminium og læder i et særdeles velkonstrueret design, der både er flot og komfortabelt, omend en anelse tungt og ikke så mobilt som visse konkurrenter.

Der er touchstyring på ørekopperne til musikkontrol og stemmestyring samt solide fysiske knapper til ANC-funktioner, mikrofon og power. Inde i ørekopperne er der desuden sensorer, som sørger for, at musikken pauser, når du tager hovedtelefonen af. På funktionalitet er der således ikke en finger at sætte på L3, og det er der for så vidt heller ikke på lydkvaliteten. Der er god bund og fin luft til detaljer i toppen af lydbilledet, dog kan man savne lidt punch og dynamik.

Høj kvalitet til fin pris

De tætsiddende ørekopper og stærk ANC-teknologi sørger for effektiv støjreduktion. Selv med denne slået til er batteritiden ret imponerende til 30 timers spilletid. Uden er den helt op til 35 timer.

Til en pris på 2499 kroner er det ikke engang, fordi Fidelio L3 er voldsomt dyr. Det er svært at finde højere kvalitet til den pris.

Pris: 2.499 kroner

Samlet vurdering: 5/6 stjerner, AOD anbefaler