Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Farvel til Windows 7: Nu er det slut med opdateringer

Enden er nået for Windows 7. Der kommer ikke flere opdateringer til styresystemet, som ellers har været et af de mest populære fra Microsoft.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Alle gode ting har en ende, man skal stoppe mens legen er god etc etc. Ja ja, vi ved det godt, men man kan nu alligevel godt være lidt trist over, at det nu er forbi for Windows 7.

For selvom vi selvfølgelig for længst er gået over til Windows 10, står Windows 7 som noget af det mest vellykkede fra Microsoft og en rigtig behagelig oplevelse ovenpå den rodebutik, der hed Windows Vista.

Ikke længere beskyttet

Her cirka ti år efter Windows 7 blev lanceret, trækker Microsoft nu stikket på systemet. Der kommer ikke flere opdateringer til Windows 7.

Den endelige slutdato er tirsdag d. 14. januar. Herefter vil enhver pc, der kører Windows 7 ikke længere få de nødvendige sikkerhedsopdateringer for at holde den beskyttet mod diverse vira m.m. Det anbefales derfor at finde en anden løsning med det samme.

Har du brug for en hjælpende hånd til at komme videre fra Windows 7, så læs vores guide her:

https://www.altomdata.dk/guide-kom-videre-fra-windows-7/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere