Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Googles gratis videosamtale-app har fået nye funktioner

Google Duo er forbedret med flere nye features, blandt andet muligheden for at være op til 12 deltagere på et opkald.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Videokommunikation er populært i disse corona-tider, og derfor er det måske heller ikke så underligt, at Google vælger netop dette tidspunkt til at opdatere deres videoopkalds-app.

Opkaldskvaliteten er forbedret, endda også hvis samtalen sker over en langsom forbindelse.

Det er desuden muligt at dele billeder med dem, som er med i samtalen. Du kan eksempelvis tage et screenshot på mobilen og dele det direkte.

Flere deltagere

Antallet af deltagere i et videoopkald er også øget. Tidligere kunne maks otte deltage, nu er 12 det maksimale. Der er planer om endnu flere på et senere tidspunkt.

En helt ny feature gør det muligt at optage og sende en lille videobesked, som kan krydres med AR-effekter m.m, hvis modtageren ikke er til at få fat i direkte. De udløber efter 24 timer, men snart vil de kunne gemmes permanent i Google Duo.

Imodsætning til FaceTime, er Google Duo tilgængelig på tværs af de to store mobilplatforme, iOS og Android. Bruger du iPhone, men har en ven med Android, så hent Google Duo.

Det kan du gøre i App Store, mens Android-brugerne må på Google Play. Mange Android-mobiler kommer dog med Google Duo præinstalleret.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere