Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Video: Se Elon Musk rulle afsted i sin Cybertruck med Jay Leno

Teslas vilde pickup-bil får en tur på gaden med Jay Leno på passagersædet. Elon Musk er bag rattet og forklarer blandt andet, hvorfor bilen har skudsikkert design.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Cybertruck er på alle måder et opsigtsvækkende køretøj. Ikke mindst på grund af dens retrofuturistiske design, der sender tanker tilbage til 80'ernes sci-fi-film, samt dens massive konstruktion i rustfrit stål og skudsikkert glas.

Læs mere om bilen her:

https://www.altomdata.dk/cybertruck-tesla-nye-truck-er-skudsikker-og-har-vild-raekkevidde/

Det er planen, at Cybertruck skal komme på markedet i slutningen af næste år, men Elon Musk har selvfølgelig allerede sin egen præproduktionsmodel, som han triller rundt i.

Jay Leno sprang med på en tur i gaderne omkring Musks øvrige foretagender, SpaceX og Boring Company.

Se videoen, hvor Elon Musk blandt andet forklarer, hvad pointen med det skudsikre design er:

https://www.youtube.com/watch?v=O3BH8edQVZ4&feature=emb_logo
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere