Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Disney+ er åben! Superhelte og tegnefilm-figurer indtager de danske stuer

En ny streamingtjeneste slår portene op for danskerne i dag. Disney+ byder på alt fra gamle Disney-klassikere til Marvel-film og det fulde Simpsons katalog til en pris, der betydeligt billigere end de fleste konkurrenter.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Der bliver ikke mangel på underholdning for dem, der vil bruge efteråret foran flimmerkassen. Og for os der allerede er håbløst bagud med mange af de spændende serier på de øvrige tjenester, er der nu endnu mere at have dårlig samvittighed over.

I dag åbner Disney+ endelig den helt store godtepose af film, serier og dokumentarudsendelser. Danskerne kan nu klikke sig ind og kaste sig over indholdet. Altså på betingelse af at man har et abonnement.

Sådan et koster 59 kroner om måneden - betydeligt lavere end konkurrenter som Netflix og HBO Nordic, især når man også taget i betragtning at luksus-features som 4K-streaming, Dolby Atmos m.m. er inkluderet.

Ikke kun Disney

Det klassiske Disney-indhold fylder en del på tjenesten, men det er langt fra det eneste der er. Det komplette Star Wars katalog finder du også, inklusiv den nye serie, The Mandalorian, og dertil kommer masser af Marvel-film og serier.

Er du et par sæsoner eller tyve bagud med Simpsons, så er der også mulighed for at få indhentet disse. Det fulde katalog af hele 30 sæsoner og mere end 600 afsnit (plus et par film) er nemlig også tilgængeligt.

Dertil kommer en mængde egenproducerede film og serier samt en stor mængde dokumentarudsendelser og naturfilm fra National Geography.

https://www.altomdata.dk/det-faar-danskerne-paa-disney-alt-indhold-afsloeret/

Tjenesten er bygget op i samme stil som vi kender det fra Netflix og HBO Nordic, så det er nemt at finde rundt. Vi har allerede taget et smugkig og var positivt over den nemme navigation og ikke mindst mulighederne for at vælge forskellige formater på noget af indholdet.

Klik og se mere på Disney+.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere