Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Disney+ er åben! Superhelte og tegnefilm-figurer indtager de danske stuer

En ny streamingtjeneste slår portene op for danskerne i dag. Disney+ byder på alt fra gamle Disney-klassikere til Marvel-film og det fulde Simpsons katalog til en pris, der betydeligt billigere end de fleste konkurrenter.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Der bliver ikke mangel på underholdning for dem, der vil bruge efteråret foran flimmerkassen. Og for os der allerede er håbløst bagud med mange af de spændende serier på de øvrige tjenester, er der nu endnu mere at have dårlig samvittighed over.

I dag åbner Disney+ endelig den helt store godtepose af film, serier og dokumentarudsendelser. Danskerne kan nu klikke sig ind og kaste sig over indholdet. Altså på betingelse af at man har et abonnement.

Sådan et koster 59 kroner om måneden - betydeligt lavere end konkurrenter som Netflix og HBO Nordic, især når man også taget i betragtning at luksus-features som 4K-streaming, Dolby Atmos m.m. er inkluderet.

Ikke kun Disney

Det klassiske Disney-indhold fylder en del på tjenesten, men det er langt fra det eneste der er. Det komplette Star Wars katalog finder du også, inklusiv den nye serie, The Mandalorian, og dertil kommer masser af Marvel-film og serier.

Er du et par sæsoner eller tyve bagud med Simpsons, så er der også mulighed for at få indhentet disse. Det fulde katalog af hele 30 sæsoner og mere end 600 afsnit (plus et par film) er nemlig også tilgængeligt.

Dertil kommer en mængde egenproducerede film og serier samt en stor mængde dokumentarudsendelser og naturfilm fra National Geography.

https://www.altomdata.dk/det-faar-danskerne-paa-disney-alt-indhold-afsloeret/

Tjenesten er bygget op i samme stil som vi kender det fra Netflix og HBO Nordic, så det er nemt at finde rundt. Vi har allerede taget et smugkig og var positivt over den nemme navigation og ikke mindst mulighederne for at vælge forskellige formater på noget af indholdet.

Klik og se mere på Disney+.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere