Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Spar over 13.000 kroner på en stærk Windows-bærbar

Det er mildest talt lidt af et kup du kan gøre på den bomstærke Elitebook 360 fra HP, som lige nu er nede på næsten en tredjedel af sin oprindelige pris.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Black Friday er allerede i gang. Hvad der engang blot var en enkelt dag med vanvittige tilbud er blevet til ugevis af udsalg. Butikkerne er allerede i færd med slagte priserne.

Det gælder ikke mindst på bærbare computere, hvor der er nogle ret vilde tilbud lige nu. Der er over 13.000 kroner at spare på en HP Elitebook. En sværvægter blandt mobile arbejdsstationer, med kræfterne til det tunge arbejde.

Lækker laptop fra Microsoft

Der er også mulighed for at gøre et rigtig godt køb på en Surface Book 2 fra Microsoft med indbygget grafikkort og rigeligt med ram.

Se de bedste tilbud her:

IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Quality and Risk Manager

Capgemini Danmark A/S

Principal/Senior Data & AI Advisor

Bachmann Electronic Danmark

Application Engineer (f/m/d)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere