Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Så er der nye Hue-lamper til haven

Hue-sortimentet udvides med to nye udendørslamper samt en ny funktion i appen, der kan skabe hyggestemning både udenfor og inde i dit hjem.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Selvom udendørssæsonen kan føles langt væk lige nu, er der faktisk ikke mere end en måneds til at vi kan begynde at kalde årstiden forår. Det betyder mere tid i haven, og derfor kan man så småt begynde at overveje hvordan udendørsarealer skal indrettes.

Signufy, som står bag Hue-brandet, er klar med et par forslag til, hvordan du kan opgradere havebelysningen. Udendørssortimentet udvides med to nye lamper.

Varm vintage-stil

Den nye Inara væglampe giver dig glødepærens varme lys i en i vintage-lampe med alle de smarte funktioner du kender fra Philips Hue. Det dæmpbare varme hvide lys giver elegance til terrassen og skaber den rette atmosfære til hyggeligt samvær udendørs.

Philips Hue Inara Filament kan købes fra 8. februar til 749 kroner.

Find vej i haven

Hue Calla er en piedestal-lampe i rustfrit stål. Det hvide og farvede lys gør haven stemningsfuld og hjælper dig med at finde vej i mørke. Calla er en del af Philips Hue lavvolts-serien, der er let at sætte op og udbygge. Den skal blot tilsluttes det medfølgende forlængerkabel til dine eksisterende Philips Hue lav-volts-lamper.

Nye effekter i Hue appen

Udover de lamper tilføjes nye effekter i Hue-appen i første kvartal af 2022. De første to effekter er Candle og Fireplace, der efterligner den blide glød af naturligt levende lys eller en hyggelig pejs. Effekterne virker særlig godt med for eksempel Philips Hue Play gradient lighstrip, gradient light tube, eller gradient Signe bord- og gulvlampe.

Da Philips Hue løbende udvikler sig, har de nye generationer af pærer og lamper forbedrede hardwareegenskaber sammenlignet med tidligere generationer. Candle og Fireplace-effekterne udnytter disse forbedrede egenskaber og fungerer derfor kun på alle Philips Hue-pærer og lamper, der er både Zigbee- og Bluetooth-kompatible. Når effekterne er tilgængelige i Hue-appen, vil du være i stand til at se, om dit lys er kompatibelt.

https://www.altomdata.dk/philips-hue-amarant-test-stemningslys-til-de-lange-sommeraftner/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere