Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny gateway til centraliseret netværk på flere lokaliteter

D-Link udvider sin Nuclias-serie med en ny SD-wan-gateway-enhed, som kan bruges til netværksfjernstyring for eksempelvis virksomheder med flere adskilte adresser.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Virksomheder kan fjernadministrere netværk, der befinder sig på forskellige lokaliteter. Det kan blandt andet ske med D-Links Nuclias SD wan-koncept, hvortil der nu lanceres en ny gateway.

Nyheden hedder Cloud SD-WAN Gateway DBG-2000. Den kan styres gennem skyen og indeholder en række sikkerhedsfunktioner, hvilket gør ifølge D-Link gør den perfekt til organisationer, der ønsker at levere enkle og sikre netværksløsninger til for eksempel lokalkontorer.

Den nye lancering er udstyret med dynamiske, konfigurerbare Ethernet-porte, der understøtter op til tre wan-grænseflader. Den leveres med en integreret firewall og intrusion prevention (IPS), der beskytter mod cyberangreb, herunder DDoS- og brute force-angreb. Derudover er der mulighed for avanceret programkontrol og indholdsfiltrering, som giver yderligere beskyttelse.

Mange sikkerhedsfunktioner

For at sikre forbindelser mellem en virksomheds lokaliteter og sikre, at ingen oplysninger manipuleres, tilbyder DBG-2000 et omfattende udvalg af vpn-funktioner, herunder IPsec VPN, PPTOP/l2TP og Open VPN. Derudover giver Nuclias Clouds indbyggede Quick VPN netværksadministratorer mulighed for at konfigurere komplekse VPN-topologier i et par trin. Samtidig tilbydes OmniSSL SSL-login, certifikatgenerering og administration, som ifølge D-Link kræver minimal indsats i implementeringen.

DBG-2000 skulle være nem at tage i brug og administrere. Den eliminerer behovet for en lokal gateway og gør det muligt for netværksadministratorer at modtage netværksoplysninger i realtid samt øjeblikkelige advarsler via Nuclias Clouds administrationsplatform, forklarer D-Link.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere