Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny gateway til centraliseret netværk på flere lokaliteter

D-Link udvider sin Nuclias-serie med en ny SD-wan-gateway-enhed, som kan bruges til netværksfjernstyring for eksempelvis virksomheder med flere adskilte adresser.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Virksomheder kan fjernadministrere netværk, der befinder sig på forskellige lokaliteter. Det kan blandt andet ske med D-Links Nuclias SD wan-koncept, hvortil der nu lanceres en ny gateway.

Nyheden hedder Cloud SD-WAN Gateway DBG-2000. Den kan styres gennem skyen og indeholder en række sikkerhedsfunktioner, hvilket gør ifølge D-Link gør den perfekt til organisationer, der ønsker at levere enkle og sikre netværksløsninger til for eksempel lokalkontorer.

Den nye lancering er udstyret med dynamiske, konfigurerbare Ethernet-porte, der understøtter op til tre wan-grænseflader. Den leveres med en integreret firewall og intrusion prevention (IPS), der beskytter mod cyberangreb, herunder DDoS- og brute force-angreb. Derudover er der mulighed for avanceret programkontrol og indholdsfiltrering, som giver yderligere beskyttelse.

Mange sikkerhedsfunktioner

For at sikre forbindelser mellem en virksomheds lokaliteter og sikre, at ingen oplysninger manipuleres, tilbyder DBG-2000 et omfattende udvalg af vpn-funktioner, herunder IPsec VPN, PPTOP/l2TP og Open VPN. Derudover giver Nuclias Clouds indbyggede Quick VPN netværksadministratorer mulighed for at konfigurere komplekse VPN-topologier i et par trin. Samtidig tilbydes OmniSSL SSL-login, certifikatgenerering og administration, som ifølge D-Link kræver minimal indsats i implementeringen.

DBG-2000 skulle være nem at tage i brug og administrere. Den eliminerer behovet for en lokal gateway og gør det muligt for netværksadministratorer at modtage netværksoplysninger i realtid samt øjeblikkelige advarsler via Nuclias Clouds administrationsplatform, forklarer D-Link.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere