Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

B&O klar med nye gaming-hovedtelefoner til PlayStation og pc

Bang & Olufsen har skabt en ny udgave af Beoplay Portal, optimeret til pc og PlayStation.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den første udgave af Portal, der kom sidste år, var først og fremmest skabt til Xbox. Her fik man glæde af Xbox Wireless-tilkobling. Læs vores test her:

https://www.altomdata.dk/bo-portal-beoplay-test-gaming-med-god-stil/

Beoplay Portal lanceres nu i en udgave, der er kompatibel med PC, PlayStation og mobilspil.

Den nye udgave kommer med trådløs dongle og forbedret batterilevetid på helt op til 42 timer.

"Da vi lancerede Beoplay Portal tilbage i marts 2021, åbnede vi dørene op til en ny gruppe af forbrugere – de kvalitetsbevidste gamere. Med den nye udgave, der er kompatibel med flere platforme, inviterer vi endnu flere ind i Bang & Olufsens verden af lyd. Vi glæder os meget til at fortsætte vores ekspansion inden for gaming," fortæller Dorte Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen.

Ingen koldset mikrofonarm

Hovedtelefonerne har indbyggede mikrofoner, der overflødiggør den fysiske boom-arm, som ellers kendetegner et traditionelt gaming-headset. De er derfor mere diskrete, når der skal lyttes til musik, høres podcast og foretages online møder.

Lyden i Beoplay Portal er tunet af Bang & Olufsens akustikere og skal byde på et højt niveau af nuancer, så man kan høre alle detaljer i spillet. Dolby Atmos bidrager desuden med stor surround-lyd.

Der er også aktiv støjreduktion med mulighed for at lukke din egen stemme ind.

Nem forbindelse

2,4 GHz forbindelsen i den trådløse USB C-dongle sikrer smidig forbindelse til både PC og PlayStation. Mobilen kan kobles med Bluetooth 5.1.

Hovedtelefonerne er designet af Jakob Wagner i samarbejde med Bang & Olufsens designteam. På ørekopperne er der berøringsfølsomme aluminiumskiver med gradienteffekt, skabt med en særlig anodiseringteknik, som B&O er specialiserede i.

I udviklingen af hovedtelefonerne er der tænkt meget over selve komforten, da dette er essentielt for netop gamere. Derfor er ørepuderne lavet af lammeskind og med memoryskum, der gør dem komfortable at have på i lang tid ad gangen.

Udvalgte features for Beoplay Portal PS/PC:
- Kompatibel med PC og PlayStation
- Vejer 279 gram
- Op til 42 timers spilletid
- Adaptiv aktiv støjreduktion
- Transparency Mode
- Bluetooth 5.1
- Dolby Atmos til hovedtelefoner
- 3 års garanti
- Medfølgende trådløs dongle

Pris og tilgængelighed

Beoplay Portal PC/PS er tilgængelig fra d. 17. februar 2022 i farverne Black Anthracite, Grey Mist og Navy hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com til en vejledende pris på 3.749 kroner trådløs dongle.




IT-JOB

Boyum IT Solutions A/S

Lead Software Engineer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Program Director

Fonden Dansk Standard

Engageret .NET-udvikler eftersøges
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere