Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

B&O klar med nye gaming-hovedtelefoner til PlayStation og pc

Bang & Olufsen har skabt en ny udgave af Beoplay Portal, optimeret til pc og PlayStation.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den første udgave af Portal, der kom sidste år, var først og fremmest skabt til Xbox. Her fik man glæde af Xbox Wireless-tilkobling. Læs vores test her:

https://www.altomdata.dk/bo-portal-beoplay-test-gaming-med-god-stil/

Beoplay Portal lanceres nu i en udgave, der er kompatibel med PC, PlayStation og mobilspil.

Den nye udgave kommer med trådløs dongle og forbedret batterilevetid på helt op til 42 timer.

"Da vi lancerede Beoplay Portal tilbage i marts 2021, åbnede vi dørene op til en ny gruppe af forbrugere – de kvalitetsbevidste gamere. Med den nye udgave, der er kompatibel med flere platforme, inviterer vi endnu flere ind i Bang & Olufsens verden af lyd. Vi glæder os meget til at fortsætte vores ekspansion inden for gaming," fortæller Dorte Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen.

Ingen koldset mikrofonarm

Hovedtelefonerne har indbyggede mikrofoner, der overflødiggør den fysiske boom-arm, som ellers kendetegner et traditionelt gaming-headset. De er derfor mere diskrete, når der skal lyttes til musik, høres podcast og foretages online møder.

Lyden i Beoplay Portal er tunet af Bang & Olufsens akustikere og skal byde på et højt niveau af nuancer, så man kan høre alle detaljer i spillet. Dolby Atmos bidrager desuden med stor surround-lyd.

Der er også aktiv støjreduktion med mulighed for at lukke din egen stemme ind.

Nem forbindelse

2,4 GHz forbindelsen i den trådløse USB C-dongle sikrer smidig forbindelse til både PC og PlayStation. Mobilen kan kobles med Bluetooth 5.1.

Hovedtelefonerne er designet af Jakob Wagner i samarbejde med Bang & Olufsens designteam. På ørekopperne er der berøringsfølsomme aluminiumskiver med gradienteffekt, skabt med en særlig anodiseringteknik, som B&O er specialiserede i.

I udviklingen af hovedtelefonerne er der tænkt meget over selve komforten, da dette er essentielt for netop gamere. Derfor er ørepuderne lavet af lammeskind og med memoryskum, der gør dem komfortable at have på i lang tid ad gangen.

Udvalgte features for Beoplay Portal PS/PC:
- Kompatibel med PC og PlayStation
- Vejer 279 gram
- Op til 42 timers spilletid
- Adaptiv aktiv støjreduktion
- Transparency Mode
- Bluetooth 5.1
- Dolby Atmos til hovedtelefoner
- 3 års garanti
- Medfølgende trådløs dongle

Pris og tilgængelighed

Beoplay Portal PC/PS er tilgængelig fra d. 17. februar 2022 i farverne Black Anthracite, Grey Mist og Navy hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com til en vejledende pris på 3.749 kroner trådløs dongle.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere