Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Technics EAH-AZ60: Earbuds af høj klasse

Et fremragende allround-headset, for den der ønsker både en førsteklasses musikoplevelse, stærk støjreduktion og smart teknologi til at klare en hverdag med telefon- og videosamtaler.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Selvom Technics’ produkter ofte hører til i den højere ende ende af prisskalaen, er det faktisk muligt at få ægte Technics-lyd i ørerne, uden at det koster dig en bondegård. Med AZ-serien har japanerne skabt nogle af markedets bedste earbuds. AZ60 fortsætter i sporene fra de fremragende AZ70.

https://www.altomdata.dk/technics-eah-az70w-test-earbuds-til-den-audiofile/

Bundsolid lydkvalitet

Her får den en ekstra tand på samlekvalitet, mens der drosles lidt ned på lydgengivelse. På papiret i hvert fald. For selvom der er anvendt lidt mindre 8 mm-drivere, og bassen ikke dykker helt så dybt, er der samme unikke soliditet i lyden som på AZ70. Den enestående kontrol over dybere frekvenser finder man ikke mage til i andre earbuds.

Det er et fremragende sæt til musiklytning, og samtidig gør det sig glimrende som et allround hjælpemiddel til telefonsamtaler, videomøder og underholdning i dagligdagen.

God pasform, høj komfort og vejrbestandigt design gør, sammen med effektiv støjreduktion og smart mikrofonteknologi (der optimerer stemmegengivelsen under samtaler), at det relativt prisfornuftige headset dækker dig med alt man kan forlange af et sæt kvalitets-earbuds.

Samlet vurdering: 6/6 stjerner

Pris: 1699 kroner