Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Panasonic klar med Lumix GH6: Videomonster med høj opløsning

Lumix GH6 er Panasonics nye flagskib indenfor micro four thirds kameraer. Det kraftfulde hybridkamera byder på en ny 25.2-megapixel sensor og mulighed for at skyde 5.7K-video.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Selvom producenten efterhånden har opbygget et pænt sortiment af full frame kameraer, fortsætter Panasonic med at satse højt på micro four thirds standarden.

I dag kan du præsentere nyeste skyd på stammen.

Lumix GH6 betegner et nyt udviklingstrin for kameratypen, ikke mindst i form af en ny sensor, som med 25.2-megapixel den mest opløste i et micro four thirds kamera nogensinde. Der er kan skydes 14 stillbilleder i sekundet med låst fokus.

Vilde videoegenskaber

Lumix-kameraerne er kendt for stærke videoegenskaber, og det ser også ud til at gøre sig gældende for GH6. Her er mulighed for skyde i 5.7K/60p, 4:2:2 10-bit uden tidsbegrænsning. 4Kkan skydes ved 120p og der er mulighed for slow motion med op til 300 fps. For optimale detaljer kan man optage i Pro Res HQ internt i kameraet.

Det vejbestandige kamera har 3" drejeskærm med touch.

Kameraet er ude i marts og koster 1.770 kroner for huset alene.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere