Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Supertynd computer med tre mulige styresystemer

Denne nye tynde klient fra Dell er under 4 cm bred. Den fylder ikke meget på skrivebordet, men kan også monteres bag på en skærm.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Dell Technologies har netop lanceret nye produkter i OptiPlex- og Precision-serierne. Blandt dem er en ny tynd klient, OptiPlex 3000 Thin Client, som er en særdeles kompakt pc uden blæser.

Med monteringsbeslag fra Dell kan den tynde klient fjernes helt fra skrivebordet og monteres bag på en skærm. Med monteringsbeslag fra Dell kan den tynde klient fjernes helt fra skrivebordet og monteres bag på en skærm.

Ifølge Dell er den verdens mest sikre tynde klient, hvis man vælger at benytte styresystemet Dell ThinOS.

Op til 256 GB lager

Derudover leveres pc’en med de nyeste N-Series Intel-processorer, den understøtter op til 16 GB hukommelse og bliver leveret med 32 GB eMMC flash-lagerplads som standard – med mulighed for op til yderligere 256 GB ssd-lagerplads.

Den kompakte tynde klient måler 36 x 182 x 178 mm og vejer blot 0,94 kilo Den kompakte tynde klient måler 36 x 182 x 178 mm og vejer blot 0,94 kilo.

Den tynde klient har et rigt udvalg af porte, så den kan tilkobles helt op til tre 4K-skærme. OptiPlex 3000 Thin Client bliver tilgængelig med forskellige styresystemer, foruden Dell ThinOS er det Ubuntu Linux og Windows 10 IoT Enterprise.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere