Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Robotmesse i Odense genopstår – lover over 100 udstillere

Efter en coronapause genopstår robotmesse i Odense Congress Center, hvor der vises eksempler på, hvordan den nye teknologi forandrer industri, landbrug og byggeri.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Odense er stadig Danmarks robothovedstad, så der er god grund til at lægge Danmarks største robotmesse i Odense Congress Center. Sidste år var messen coronaramt og blev aflyst, men i år genopstår den i dagene 23.-25. marts under navnet R-22.

Ifølge arrangørerne kan der forventes flere end 100 udstillere, som giver mulighed for at opleve, hvordan robotter kan forandre industri, landbrug, sygehusvæsen og byggeri.

Samtidig byder messen på foredrag og oplæg i et konferenceprogram, som omhandler alt fra kunstig intelligens og automation til velfærdsteknologi og mobile robotter.

Kendte navne holder foredrag

Her er blandt andet kendte navne i robotbranchen som Esben Østergaard fra REinvest Robotics og Kasper Bundgaard Petersen fra Kamstrup plus nogle af frontløberne i brug af robotter i Danmark som Aarhus Kommune og Danfoss.

I Danmark er der fortsat masser af uopdyrket automationspotentiale, forklarer arrangørerne, og derfor har R-22 fokus på fem store danske sektorer: Landbrug, byggeri, sundhed, energi og industri.

Om torsdagen, 24. marts, afholdes i forbindelse med R-22 Investor Summit 2022, hvor startups inden for robotter, droner og andre former for moderne teknologi matches med potentielle investorer.

Messens åbningstider er klokken 9 til 16 på alle tre messedage.

Billedet viser en samarbejdende robot fra Danmarks førende robotvirksomhed, Universal Robots, der sidste år omsatte for 2 milliarder kroner – de fleste produkter bliver eksporteret.

///

Arbejder du professionelt med it, og vil du vide, hvad det nye og spændende er lige nu?
Magasinet AOD er fyldt med artikler om professionel it.
Få et nyt magasin hver tredje uge med tests og indsigtsartikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere