Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Samsung Galaxy Book Pro 360 5G: Førsteklasses laptop med 5G

En af sidste års bedre bærbare er opgraderet er med 5G, og det absolut ikke oplevelsen ringere.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hvis du ikke kan vente på, at den nye Galaxy Book2 Pro 360 lander i butikkerne, så kan du springe på Galaxy Book Pro 360, som for nylig kom i en 5G-udgave.

Ligesom den oprindelige model, er der tale om en stilren letvægtsbærbar i aluminium, hvor den skarpe og lysstærke touchskærm kan bukkes hele vejen bagover, så du har mulighed for at bruge den som både bærbar, tablet og alt derimellem. Der er medfølger S-Pen, så du kan tegne og skrive i hånden samt gøre brug af alle de fine pen-værktøjer maskinen er forsynet med.

Læs en mere dybdegående test af den oprindelige model her:

https://www.altomdata.dk/samsung-galaxy-book-360-test-den-nye-konge-af-de-konvertible/

Tastur og touchpad er i topklasse, og det er i det hele taget en rigtig behagelig bærbar at arbejde med.

Vi testede en Core i7-model med Iris Xe grafik, som levere en god cocktail af processorkraft og grafikmuskler.

Gå direkte på mobilt bredbånd

Sammen med Thunderbolt og de øvrige porte sidder i siden en skuffe til simkort, som er hvad der adskiller denne model fra den oprindelige. Her kan du putte simkort i, så du kan gå på det mobile bredbånd via 5G. En god valgmulighed for dem, der ofte arbejder på farten.

Den oprindelige model fik en topkarakter i vores test, og der er ingen grund til at 5G-modellen ikke også skal have. Er du ude efter en alsidig allround-bærbar til mobilt arbejde, findes det ikke bedre til prisen.

Pris: 12.990 kroner

Samlet vurdering: 6/6 stjerner