Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Samsung opdaterer deres livsstils-tv'er - se priserne her

Samsungs populære Lifestyle TV-modeller opdateres nu med ny teknologi for at tage TV-oplevelsen og designet til nye højder. I 2022 har Samsung præsenteret flere opdaterede produkter inden for TV og billede, hvor blandt andet The Frame, The Serif og The Sero har fået nye og forbedrede funktioner og ydelse.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

The Frame, The Serif og The Sero er det oplagte valg for dem, som vil have et smart TV ud over det sædvanlige. Med en ny mat skærm og opdateret brugergrænseflade kombinerer Lifestyle TV-modeller teknologi og design, som giver hjemmet en unik og luksuriøs følelse. Den nye matte skærm absorberer refleksioner, hvilket giver en behageligere seeroplevelse både i dagslys og om natten.

Indretningsdetaljer du kan regne med

The Frames nye matte skærm modvirker refleksioner og har stadig et silkeblødt og papirtyndt ydre. Derudover kan The Frame også kombineres med det nye Auto Rotate-tilbehør, der lader dig vise vertikal kunst og nemt skifte tilbage til horisontalt TV. Kombineret med et opdateret og udvidet Art Store bliver det lettere at vælge det rette kunstværk til dit The Frame. Det digitale kunstgalleri, Art Store, indeholder 1600 kunstværker fra verdenskendte kuntinstutitioner og partnere som Tate, Louvre og Albertina.

Blandt de store modeller (55” og opad) er lydsystemet blevet opdateret med Object Tracking Sound understøttet af Dolby Atmos. Den nye 3D-surroundsoundteknik anvender de øvre højtalere, sørger for, at lyden følger med og matcher dialogen, der foregår på skærmen.

The Serif kommer med integreret nyt Smart Hub 2022 og den nye hvide solcelledrevne fjernbetjening. Ligesom The Frame har TV’et en ny mat skærm, der matcher stellets overflade og årets farver Cloud White og Cotton Blue.

Mere end bare en vertikal oplevelse

The Sero, TV’et der er kendt for sin vertikale skærm, som nemt kan roteres til det traditionelle horisontale TV, er også blevet opdateret. Opdateringerne for i år inkluderer, at den vertikale position også kan anvendes for Multiview, hvilket betyder, at du kan se indhold fra forskellige kilder på én skærm og sågar caste din telefon til TV’et på samme tid. The Sero kommer desuden med den solcelledrevne fjernbetjening.

Vejledende priser:
• The Frame 65” – vejledende salgspris DKK 14.999
• The Serif 65” – vejledende salgspris DKK 14.999
• The Sero 43” – vejledende salgspris DKK 10.999

De nye produkter lanceres i Norden i første halvår.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere