Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Samsung lancerer ny smart-skærm med Office og Netflix indbygget

Den nye M8 Smart Monitor kommer med opgraderet design, nye farver, UHD-opløsning og et SlimFit webkamera.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

De første skærme i Samsungs Smart Monitor-serie kom på markedet i slutningen af 2020 og repræsenterede en helt ny type multifunktionelle skærme, med alt indbygget til arbejde og underholdning

"Med vores Smart Monitor-serie tilbyder vi et produkt der komplimenterer de forskellige livsstile og præferencer vi alle sammen har. Den nye M8 er udstyret med den seneste smarte teknologi og findes tilgængelig i flere unikke farver. Med M8 kan brugeren opleve både praktiske funktioner og et stilrent design, siger Jakob Hultkvist," direktør for Display-divisionen hos Samsung.

Produktivitet og underholdning

M8 skaber et komplet hjemmekontorsmiljø uden behov for en ekstern pc. Der er indbygget Wi-Fi og alt foregår via den opgraderede Smart Hub, som tilbyder tjenester til arbejde direkte på skærmen. Microsoft 365-cloud service er integreret og det samme gælder apps til videochat som Google Duo m.fl.

Skærmen kommer med SlimFit Cam, som sættes fast på skærmen ved hjælp af magneter. SlimFit Cam har funktioner til ansigtsgenkendelse og automatisk zoom, som identificerer dit ansigt og sørger for at fastholde sit fokus derpå. En Far Field Voice-mikrofon kan både bruges til samtaler og til at stemmestyre enheder via Bixby og Amazon Alexa. Derudover bruger mikrofonen en Always On Voice-funktion, som viser samtaleinformation på skærmen når Bixby aktiveres, selv når skærmen er slukket.

En ekstern computer kan nemt tilkobles, hvad enten det er en pc eller Mac og med PC og teknologier som Samsung DeX, Apple AirPlay 2, er det nemt at skabe forbindelse til mobile enheder.

SmartThings Hub'en gør det muligt at tilslutte alle sine IoT-enheder trådløst. Med SmartThings-appen kan brugeren også nemt tracke IoT-enheder i hele hjemmet med appens kontrolpanel, der fremhæver al information fra andre enheder, som er tilsluttet M8, inklusiv kontakter og plug-in-strøm.

Når det er tid til underholdning kan man gå direkte på Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ og Apple TV.

Skarpt billede og intelligent farvestyring

Den  nye M8-model er en UHD-skærm på 32" med adaptiv billedteknologi, der forbedrer øjenkomforten ved automatisk justering af lys og farve temperaturer. M8 inkluderer også et justerbart stativ og vippefunktion, der hjælper brugeren med at justere skærmen.

Samsung Smart Monitor M8 kan forudbestilles i Norden fra midten af april til en vejledende pris fra 6.999 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere