Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Tech-guide 2022: Inspiration til konfirmandgaver

Nu skal familie og venner finde gaver til forårets konfirmander. Find god inspiration i denne techguide, hvor vi har fokus på mobilenheder. Måske finder du også en velfortjent gave til dig selv ...

Af Redaktionen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er en stor dag for de konfirmander, som om kort tid skal i det stiveste puds for at opleve et af højdepunkterne i deres liv. Familie og venner glæder sig også. Men først skal der styr på gaverne.

De fleste konfirmander – piger som drenge – ønsker sig (også) elektroniske gaver. Det kan være en bærbar gaming-pc eller en skærm til for eksempel at spille på. Kig i gamingguiden på de foregående sider for at hente inspiration. Men mange konfirmander ønsker sig alt mulig andet, ikke mindst mobiltelefoner og andre mobile enheder.

Derfor præsenterer vi her en købsguide med ti super-aktuelle mobiltelefoner, fire tablets og fire smarture. Omtalen af produkterne i tech-guiden er komplet med beskrivelse og specifikationer, så gavegiverne kan se, om det udvalgte produkt nu også passer til de ønsker, der er kommet fra konfirmanden.

Skulle du selv have brug for en telefon, en tablet eller et smartur, selvom det er mange år, siden du var konfirmand? Så vil du også blive klogere på mulighederne med denne guide.

Vi tager forbehold for udgåede produkter og ændrede priser.

Se alle de spændende mobiltelefoner
Se alle de spændende tablets
Se alle de spændende smarture


Se også AOD's e-reader med alle guides + stortest af bærbare gaming-pc'er

Klik dig videre til de øvrige produktsider i guiden:

Tech-guiden - inspiration til konfirmandgaver

Bærbare gaming-pc'er

Stationære pc'er

Spillekonsoller

Tastaturer og mus

Gamingheadset

Gamingstole

Controllere

Virtual reality

Gamingskærme

Komponenter og tilbehør

MSI - det bedste udstyr til de største oplevelser

Gå til gaming-guiden 2022's forside