Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

B&Os nye earbuds er "resultat af 96 års håndværk"

Beoplay EX er, ifølge B&O, 96 års håndværk og innovation bragt ned til ét par trådløse høretelefoner, der kombinerer komfortabelt og vandresistent design med toptunet lyd, aktiv støjreducering og selvfølgelig en temmelig pebret pris.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

"Beoplay EX er et naturligt næste skridt i vores lydportefølje. Her har vi brugt vores ypperste ekspertise inden for design og lyd og kombineret det hele i ét par høretelefoner med de bedste features inden for komfort, design og kvalitetslyd," fortæller Dorte Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen.

Beoplay EX kommer i tre forskellige farver, Black Anthracite, Gold Tone og Anthracite Oxygen.

Beoplay EX er designet til at fungere til alle dagligdagens scenarier; på arbejdet når du har brug for fuld koncentration med ANC og høj opkaldskvalitet til onlinemøder, på farten med de seneste nyheder i ørerne, på rejsen hvor det lille etui er nemt at tage med i håndbagagen, i fitnesscenteret eller til løbeturen og til afslapning derhjemme med god musik eller en podcast.

Målet med Beoplay EX er således at eliminerer behovet for forskellige høretelefoner til forskellige daglige formål.

I deres pressemeddelelse fortæller B&O at man kan forvente "en behagelig og stabil pasform, der sikrer, at de forbliver i ørene og er komfortable at bære timevis."

Elegant og klassisk design

Det er danske Thomas Bentzen det står bag designet, skabt i børstet aluminium med glasbetjent front. Bentzen har tidligere designet Beoplay EQ og har en lang portefølje af designsamarbejder bag sig.

Beoplay EX fås i tre farver sorte udgave (Black Anthracite), de gyldne (Gold Tone) eller kombien af sort og turkis (Anthracite Oxygen).

Beoplay EX er tilgængelig hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com til maj. De sælges til en vejledende pris på 2.999 kroner.

Udvalgte features for Beoplay EX

- Adaptiv aktiv støjreduktion (ANC)
- Op til 8 timers spilletid (28 timer med etui)
- Vand- og sved resistente (IP57)
- Bluetooth 5.2
- Høj opkaldskvalitet med seks indbyggede mikrofoner
- Multipoint-forbindelse, der gør det muligt at oprette forbindelse til to enheder på samme tid
- Aluminium opladningsetui i praktisk lommestørrelse
- Justerbar pasform med fire forskellige størrelser silikonepropper
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager – QEA

Lif Lægemiddelindustriforeningen

IT-supporter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere