Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Lækker teknik: Noblechairs Epic Copper Limited Edition

Medmindre man har et af de smarte elektriske hæve-sænke-borde, er en stol ikke til at undvære.

Af Torben Okholm, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er skræmmende at tænke på, hvor stor en del af en uge man tilbringer med at sidde ned. Uanset om det er på ens arbejdsplads eller i ens hjem – eller begge dele – er sagen, at vi bruger store dele af dagen med at sidde på en stol, og derfor er det klogt at passe på sin bagdel og give den et rart sted at hvile.

Noblechairs har leveret siddeløsninger af høj kvalitet i mange år. Firmaets produktkatalog omfatter stoleserierne Epic, Epic Compact, Hero og Icon, og hver af dem har forskellige egenskaber og størrelser.

Den stol, vi her afprøver, er den meget tiltrækkende limited edition-udgave af Epic-serien. Stil og design er en smagssag, men Epic-stilen er et tidløst udseende, der er inspireret af bilbranchen. Det er en stol, du seriøst skal overveje.

Stolen er rar at sidde i og er grænseløst justerbar for at give mest muligt komfort i løbet af dagen. Denne stol hedder Copper Limited Edition, og dens design bærer præg af sub
tile farvedetaljer, der er med til at skabe en raffineret æstetik.

Kobber giver stil

Gamingstole fås i mange forskellige farver og materialer. Ikke alt er lige godt, men vi elsker producentens valg her. Kobber i forening med sort virker elegant, samtidig med at det traditionelle gamingstol-design er bevaret.

Noblechairs har fremhævet farven på steder som racerseler, logoer, armlæn og i syningerne generelt. I et bestemt lys fremstår kobberet næsten som rosaguld, og vi kan lide det hele.

Racer-detaljen

Stolens overordnede facon er nok inspireret af bilbranchen, men der er endnu en del af designet, som bilentusiaster vil sætte pris på. Stolens ryg og sider har nemlig en vævning med kulstoffiber-effekt, der minder om sæderne i racerbiler.

Det reducerer den samlede vægt og understøtter køreren undervejs. Vi ville forfærdelig gerne have set rigtige kulstoffibre her, men det havde gjort stolen dyrere.

Kvalitets-materialer

Med et udvalg af materialer kan man selv sætte sit præg på stolen. Du kan vælge mellem en række forskellige, hvis du har lyst. Men vi ville ikke udskifte noget på denne Copper-Edition.

Det gennemgående materiale er vegansk PU-kunstlæder, der føles blødt og er rart ved længerevarende brug. Sædet er af det samme materiale, men det er perforeret for at sikre holdbarhed og afkøling, og alt føles holdbart og kvalitetsbevidst.