Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få bedre lyd til dine onlinemøder i hjemmekontoret

Hvis du er træt af dårlige forbindelser, når du holder onlinemøder i hjemmekontoret, har Poly et nyt bud på din redning – en kompakt mødehøjttaler med indbygget mikrofon.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Dårlig lyd er en lidt for kendt udfordring, når man holder onlinemøde i hjemmekontoret. Sync-serien fra Poly kunne være en løsning på den udfordring. Nu kommer der en ny, særlig kompakt mødehøjttaler i serien, Sync 10 – de øvrige højttalere i serien er de større modeller 20, 40 og 60.

Poly Sync 10 har to indbyggede mikrofoner og en indbygget højttaler. Den kobles nemt til en pc, og da den er ret lille og let (18 cm og 280 gram), kan den tages med på farten.

Mikrofonerne filtrerer baggrundsstøj fra. Lyden er ifølge Poly forbedret med fuld dupleks-lyd, så alle kan tale og lytte på samme tid.

App til opdateringer

Poly Sync 10 skulle virke med de største leverandører af kommunikations-og samarbejds-software og er certificeret af Microsoft og Zoom. Strøm får højttaleren gennem sin USB-forbindelse til computeren, og den har en IP64-certificering, der beskytter mod stænk af vand eller kaffe.

Det er nemt at tænde og slukke for eksempelvis mikrofonen. Det er nemt at tænde og slukke for eksempelvis mikrofonen.

Der medfølger en USB-A- til USB-C-konverter i pakken, og selve konferencetelefonen kan opdateres med ny software gennem Poly Lens Companion-appen.

Der opgives ingen danske priser med eller uden moms, selvom nyheden skulle være i handelen herhjemme fra i dag. I euro opgiver Poly til prisen 110,95.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere