Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få bedre lyd til dine onlinemøder i hjemmekontoret

Hvis du er træt af dårlige forbindelser, når du holder onlinemøder i hjemmekontoret, har Poly et nyt bud på din redning – en kompakt mødehøjttaler med indbygget mikrofon.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Dårlig lyd er en lidt for kendt udfordring, når man holder onlinemøde i hjemmekontoret. Sync-serien fra Poly kunne være en løsning på den udfordring. Nu kommer der en ny, særlig kompakt mødehøjttaler i serien, Sync 10 – de øvrige højttalere i serien er de større modeller 20, 40 og 60.

Poly Sync 10 har to indbyggede mikrofoner og en indbygget højttaler. Den kobles nemt til en pc, og da den er ret lille og let (18 cm og 280 gram), kan den tages med på farten.

Mikrofonerne filtrerer baggrundsstøj fra. Lyden er ifølge Poly forbedret med fuld dupleks-lyd, så alle kan tale og lytte på samme tid.

App til opdateringer

Poly Sync 10 skulle virke med de største leverandører af kommunikations-og samarbejds-software og er certificeret af Microsoft og Zoom. Strøm får højttaleren gennem sin USB-forbindelse til computeren, og den har en IP64-certificering, der beskytter mod stænk af vand eller kaffe.

Det er nemt at tænde og slukke for eksempelvis mikrofonen. Det er nemt at tænde og slukke for eksempelvis mikrofonen.

Der medfølger en USB-A- til USB-C-konverter i pakken, og selve konferencetelefonen kan opdateres med ny software gennem Poly Lens Companion-appen.

Der opgives ingen danske priser med eller uden moms, selvom nyheden skulle være i handelen herhjemme fra i dag. I euro opgiver Poly til prisen 110,95.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere