Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Spotify er nu på Roblox med en eventyr-ø af musikalske aktiviteter

På Spotify Island kan brugere samles og skabe nye lyde sammen, hænge ud i digitale rum og få adgang til virtuel merchandise.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Roblox er blevet en utrolig populær platform for kreativitet og social interaktion mellem unge mennesker, og nu bliver Spotify også en del af det virtuelle univers.

Med den nye Spotify Island inviterer musikstreamingtjenesten brugere med på en paradis-ø af musik, kreativitet og interaktive oplevelser.

Kom tættere på kunstnerne

Gennem Spotify Island får kunstnere mulighed for at komme i kontakt med fans og samarbejde med Spotify om at skabe virtuelt merchandise i spillet.

Spotifys andel af salget vil gå direkte til kunstnerne, og Spotify har samarbejdet med nogle dygtige artister, såsom Sunmi og Stray Kids for at skabe virtuelt merchandise, der afspejler, hvem de er som kunstnere. Sunmis merchandise vil være tilgængeligt fra i dag, mens Stray Kids bliver tilgængeligt i de kommende uger.

Roblox-brugere kan mingle med artister, gennemføre interaktive missioner og få adgang til eksklusivt indhold.

Spillere kan også nyde en fordybende lydoplevelse ved at skabe musik og udforske lyde på de virtuelle beat-maker-stationer, der drives af Soundtrap. Øen vil tilmed have musikalske påskeæg på hver tur, som kun brugere med falkeblik kan opdage.

Spot på K-Pop

Spotify-lyttere vil også bemærke nogle velkendte former, farver og ikoner på Spotify Island. For eksempel vil Roblox-brugere have chancen for at samle det hjerteformede "Synes godt om"-ikon og gøre krav på gratis virtuelt merchandise fra Spotify.

I de kommende uger kan fans forvente den første temaoplevelse på Spotify Island, K-Park, en hyldest til K-Pop. Derudover vil K-Park give fans chancen for at interagere med superstjernerne Stray Kids og Sunmi.
IT-JOB

Unik System Design A/S

Supportkonsulent

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Data Architect

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Experience Strategist and Transformation Advisor
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere