Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Spotify er nu på Roblox med en eventyr-ø af musikalske aktiviteter

På Spotify Island kan brugere samles og skabe nye lyde sammen, hænge ud i digitale rum og få adgang til virtuel merchandise.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Roblox er blevet en utrolig populær platform for kreativitet og social interaktion mellem unge mennesker, og nu bliver Spotify også en del af det virtuelle univers.

Med den nye Spotify Island inviterer musikstreamingtjenesten brugere med på en paradis-ø af musik, kreativitet og interaktive oplevelser.

Kom tættere på kunstnerne

Gennem Spotify Island får kunstnere mulighed for at komme i kontakt med fans og samarbejde med Spotify om at skabe virtuelt merchandise i spillet.

Spotifys andel af salget vil gå direkte til kunstnerne, og Spotify har samarbejdet med nogle dygtige artister, såsom Sunmi og Stray Kids for at skabe virtuelt merchandise, der afspejler, hvem de er som kunstnere. Sunmis merchandise vil være tilgængeligt fra i dag, mens Stray Kids bliver tilgængeligt i de kommende uger.

Roblox-brugere kan mingle med artister, gennemføre interaktive missioner og få adgang til eksklusivt indhold.

Spillere kan også nyde en fordybende lydoplevelse ved at skabe musik og udforske lyde på de virtuelle beat-maker-stationer, der drives af Soundtrap. Øen vil tilmed have musikalske påskeæg på hver tur, som kun brugere med falkeblik kan opdage.

Spot på K-Pop

Spotify-lyttere vil også bemærke nogle velkendte former, farver og ikoner på Spotify Island. For eksempel vil Roblox-brugere have chancen for at samle det hjerteformede "Synes godt om"-ikon og gøre krav på gratis virtuelt merchandise fra Spotify.

I de kommende uger kan fans forvente den første temaoplevelse på Spotify Island, K-Park, en hyldest til K-Pop. Derudover vil K-Park give fans chancen for at interagere med superstjernerne Stray Kids og Sunmi.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere