Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Farvel til iPod: Apple afliver sin ikoniske musikafspiller

Den revolutionerede markedet og hele vores måde at lytte til musik på for mere end 20 år siden, men tiden er løbet fra den. Apple stopper nu produktionen af iPods.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Du vidste måske ikke engang at de fandtes mere. Apples iPod har levet en stille eksistens de senere år, i form af iPod Touch, der mest af alt er en iPhone, der ikke kan ringe.

iPod Touch. iPod Touch.

Enhver mobil kan i dag få adgang til millioner af sange på et splitsekund og derfor er behovet for en dedikeret enhed til at gemme og afspille musik på kun tilstede hos de alle mest kræsne hi-fi-nørder, der går andre steder hen for at finde den slags.

Men i 2021 da den første iPod så dagens lyd var det revolutionerende at man kunne medbringe adskillige musikalbums i lommen på en lille brugervenlig enhed. Apple var ikke de første med en bærbar mp3-afspiller, men iPod var så vellykket at musiklytterne snart havde glemt alt om alternativerne.

iPod blev simpelthen synonym med en mp3-afspiller og samtidig blev den startskuddet for det Apple vi kender i dag, båret af mobile og brugervenlige produkter i lækkert design.

Sælges indtil lageret er tomt

Du kan nå at gafle dig en iPod Touch, hvis du er hurtig. De sidste er til salg hos Apple nu, indtil lageret er tomt.

Vi siger farvel og tak for en enhed, der på godt og ondt har ændret vores lyttevaner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere