Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Obi-Wan Kenobi skal sælge elektrisk folkevognsrugbrød - se reklamefilmen her

Den velkendte Jedi-ridder bijobber som bilsælger. "Obi-Wan Kenobi", som får sin egen serie på Disney+ i dag, bliver del af kampagnen for Volkswagens elektrisk folkevognsrugbrød, ID.Buzz.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Volkswagen lancerer en salgskampagne for den nye ID. Buzz i forbindelse med den helt nye "Obi-Wan Kenobi"-serie, som har premiere på Disney+ i dag.

Kampagnen skydes i gang med en tv-reklame produceret i samarbejde med Lucasfilm og Industrial Light & Magic, hvor ID. Buzz og velkendte Star Wars-karakterer, herunder skuespilleren Ewan McGregor, optræder.

https://www.youtube.com/watch?v=Xrxrygxn2cI&t=1s

"Denne i særklasse innovative kampagne, og spektakulært kreativt produceret af Lucasfilm og ILM, er den perfekte måde at fejre udgivelsen af "Obi-Wan Kenobi" på Disney+, sagde Lylle Breier, SVP Global Marketing Partnerships hos Walt Disney Studios. "Vi kan næsten ikke vente med at dele det med fans over hele verden."

360-kampagnen vil køre på tværs af flere markeder med tilpasset indhold på tværs af tv og digitale kanaler sammen med billboard-reklamer og indhold på sociale medier.

Ewan McGregor bliver brandambassadør

Når Ewan McGregor igen indtager hovedrollen i denne serie, bliver han også Volkswagens nyeste mærkeambassadør. Ewan er en entusiastisk Volkswagen-fan og har sin egen veteranbilsamling; “Jeg har været Volkswagen-entusiast hele mit liv. Siden jeg havde min første Volkswagen, da jeg var 16 år gammel. Og jeg har samlet på dem lige siden.” Ewan McGregor har allerede deltaget aktivt i verdenspremieren på ID. Buzz i marts måned: "ID. Buzz har masser af karakter. Det er usædvanligt for en ny bil, og det får mig til at smile. Jeg synes, det er en rigtig glad bil.”

https://www.altomdata.dk/danske-priser-paa-vw-id-buzz-afsloeret-det-elektriske-folkevognsrugbroed-er-overraskende-billigt/

Ny positionering

Volkswagen-mærket har siden 2016 gennemgået en omfattende omstilling. Som en del af denne omstilling blev et nyt logo og mærkedesign introduceret, og mærket lancerede en strategi, der fokuserede på elektrisk mobilitet. Volkswagen benytter også nye tilgange i sine markedsføringsaktiviteter – herunder et vidtrækkende engagement i fodbold, globalt brandet underholdning, aktiviteter på nye globale mærkeplatforme såsom den amerikanske South by Southwest-festival i Austin i marts 2022.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere