Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Adobe hylder David Bowie 50 år efter Ziggy Stardust kom til verden

For at fejre, at det er 50 år siden, at David Bowies berømte alter ego Ziggy Stardust kom til verden, har Adobe udgivet et udvalg af makeuppensler, outfits og andre grafiske elementer inspireret af ikonet i Creative Cloud.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I torsdags var det 75 års jubilæum for udgivelsen af David Bowies klassiker, Ziggy Stardust. Det markerer Adobe med en særlig pakke af værktøjer.

Værktøjerne er en del af den officielle kampagne, der fejrer David Bowies 75-års fødselsdag. De er lavet i samarbejde med Bowies bo, skal give Adobe-brugerne nye muligheder for at udforske Bowies magiske univers og skabe deres egne karakterer i Bowies ånd.

Partnerskabet ‘Adobe x Bowie’ er tilgængelig i Photoshop, Illustrator, Fresco, Substance og Adobe Express.

De nye værktøjer inkluderer:

• En række makeuppensler navngivet efter nogle af Bowies klassikere som ‘Ashes’, ‘Changes’, ‘Major Tom’ og ‘Queen Bish’
• En række mønstre inspireret af nogle af Bowies mest ikoniske outfits, som nu kan bruges til at skabe noget helt nyt
• Farverige baggrunde og 3D Substance-genstande inspireret af Bowies plakater og albumcovers
• ‘Klistermærker’ skabt ud fra nogle af de mest velkendte grafiske elementer fra Bowies univers som Aladdin Sane-lynet og Ziggy Stardusts mytiske guldcirkel i panden

Hyldesten til David Bowie er det nyeste initiativ fra Adobe i en serie, der hylder personer, som har ændret verdenen gennem deres kunst.

Tidligere har Adobe fx udgivet malerpensler inspireret af Edward Munch, The Lost Alphabets fra Bauhaus, og senest udkom en serie af pensler inspireret af ingen ringere end Keith Haring.

For yderligere information se Adobe’s interaktive introduktion i Adobe x Bowie

For yderligere information om Bowie 75
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere