Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny OnePlus 10T er en hårdt pumpet muskelmobil med ekstrem opladning

Hastigheden er i fokus på den nye OnePlus 10T, som kommer med rekordhurtig 150W opladning samt et 3D-kølesystem, der skal sikre enorme kræfter.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er tid for en ny topmobil fra OnePlus. OnePlus 10T, som kommer til at ledsage forårets flagskib OnePlus 10 Pro i toppen af producentens mobilsortiment, præsenteres officielt på onsdag, men henover de seneste par uger har OnePlus dryppet info om mobilen ud til pressen. Vi ved derfor allerede en del om, hvad der er i vente.

Designet på den nye OnePlus 10T lægger sig tæt op ad 10 Pro, med et par detaljer omkring kameraet og en ny finish, inspireret af stenarten basalt, til forskel. Den fås i farverne i sort og grønt. Mest i øjenfaldende, og ganske kontroversielt i OnePlus-regi, er at man har fjernet den karakteristiske alert slider, som på tidligere OnePlus-mobiler har givet nem fysisk adgang til at skifte lydtilstand. Mange brugere elsker funktionen og OnePlus er derfor kommet med en længere udredning på, hvorfor det har været strengt nødvendigt at fjerne den.

Lynhurtig opladning

Først og fremmest får man, ved at ofre den lille skydeknap, plads i mobilens indre til et stort batteri samt det heftige ladesystem, som OnePlus 10T er forsynet med. Batterikapaciteten er 4.800 mAh batteri, og et særligt ladesystem med to pumper, gør det muligt at oplade OnePlus 1oT ved 150W. På kun 19 minutter er mobilen fyldt helt op med strøm, og man i løbet af ti minutter har man strøm nok til en hel dag.

Kølig kraftkarl

Det er ikke kun opladningen, der er hurtig på OnePlus 10T. Mobilens ydelse ser generelt ud til at være i den allerbedste klasse for Android-mobiler. Der er anvendt den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor, som holdes køligt af et nyt 3D system, med stort cryo-velocity dampkammer, som holder mobilen stabilt kørende, selv når man presser den hårdt - eksempelvis ved gaming, hvor man også får glæde af en skærm med Frame Stabilizer og LSTouch, der sikrer høj smidighed med 1000 Hz touch sampling rate.

Ny kameramotor

Kameraet minder en del om det der sidder i OnePlus 10 Pro. Det har samme hovedsensor og mulighed for 10-bit farvedybde og dertil er der tilført en hurtigere motor, som med et enkelt klik skyder en helt serie billeder og udvælger det bedste.

Der er også 119 graders vidvinkel, dog tilsyneladende ikke med mulighed for den ekstreme 150 graders effekt man kan få på OnePlus 10 Pro. Optisk zoom får man heller ikke. Mobilens tredje kamera er i stedet et makro-kamera med digitale zoom-egenskaber.

Billede taget med OnePlus 10T. Billede taget med OnePlus 10T.

Mens man således får lidt ekstra på batteri og ydelse må man give afkald på visse kameraegenskaber, sammenlignet med OnePlus 10 Pro. De to mobiler, der nu vil udgøre toppen i OnePlus' sortiment, kan således appellere til forskellige kundegrupper. Om priserne vil være sammenlignelige finder vi først ud af onsdag, hvor den officielle lancering finder sted.  Det sker i New York, men eventet kan streames af alle via OnePlus hjemmeside.

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere